2777
2789
عنوان

حق با کیه؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 341 بازدید | 50 پست
دقیقا از وقتی خونه مادرشه رفتارش بدتر شده حتی به برادرمم محل نمیده  فکر نکنم دیگه حالا حالا ها ...

فدای سرتون عزیزم. اونا محبت عمه و مادربزرگ رو نسبت به بچه از دست میدن تو این مدت

شما که ضرری نمیکنین💖

من خودم بعد زایمانم افسردگی شدید گرفتم ولی هیچ وقت به مادرشوهرم نگفتم بغلش نکن یا هیچ وقت به شوهرم ج ...

افسردگی و استرس تو هر آدمی یه جوره 

نمیشه گفت چون من این مدلی بودم ، اونم باید اینجوری باشه 

و قابل کنترل هم نیست 

ببین لزوما این ترس و بی اعتمادی هم ممکنه از شما شروع نشده باشه ها .. مثلا اتفاقی تو فامیل خودتون یا خودش دیده . کسی از فامیلتون بهش چیزی گفته . میخوام بگم گاهی یه شوخی یا حرفای کوچیکی ، آتیش های بزرگی راه میندازه 

الانم که خدا رو شکر شما با درک هستین و با محبت ، کمک کنید این بحران طی شه 

میدونم سخته اما راهی نیست 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

وقتی دوس نداره به خودش و بچش نزدیک شید چه اجباریه خب  دوس نداره  اصلا تو زندگی و کار و ب ...

مگه میشه بغلش نکرد؟ دوست نداره مگه از خونه باباش آورده؟

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان
مگه میشه بغلش نکرد؟ دوست نداره مگه از خونه باباش آورده؟

نه از شکم خودش آورده 

از خونه ی باباش خیلی شخصی تر و خصوصی تر 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

نه از شکم خودش آورده  از خونه ی باباش خیلی شخصی تر و خصوصی تر

۲۳ تا کروموزوم اون بچه مال مادره ۲۳ تاش پدر پس اینکه بذاری خانواده خودت بچه رو بغل کنن خانواده شوهرت نه ، منطقی نیست.

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان
فکر کن خودت یه پسر داری که بچش به دنیا اومده و عروست همجین رفتاری داره ناراحت نمیشی  نمیدونم چ ...

شاید از چیزی ناراحته. حالا شما میگید که خانوادتون باهاش خوب بودین. اماا من خودم خیلی بهم بدی کردن حتی زمانی که بچم دنیا اومد حاضر نشدن یکیشون باهام بیان برای زایمان. میگفتن مگه خودش مادر پدر نداره خواهر نداره که ما بیایم. البته اینا رو خواهر شوهرم گفت و مادرشوهرمم تایید کرد و حمایت کرد از دختراش. مگه بچه رو من از خونه بابام آورده بودم که وظیفه فقط خانواده من باشه بچه پسرشون هم بود. خواهر من اومد خواهر اونم میومد به جایی بر نمی‌خورد‌. خواهر شوهر من تو بیمارستان کادر درمان بود برای همین می‌خواستیم اونم باشه. بعد زایمان یه زنگ بهم نزدن تبریک بگن یا حالمو بپرسند و چه برسه به هدیه دادن. وقتی هم اومدن دیدن بچه مثل قوم مغول حمله کردن به سمت بچم وازم گرفتن. اصلا محل من ندادن. من با این حال اجازه دادم بغل کنند هم خواهر شوهرام هم مادر و پدر شوهرم. اماا بعدش بازم رفتارهایی کردن دیگه نذاشتم رنگ بچه رو ببیند چون لیاقت ندارن که نوه داشته باشن. اونام که اصلا خبر بچه رو نمیگیرن اصلا براشون مهم نیست. برای منم مهم نیست. این رو گفتم که بگم شاید یه حرفی زده شده که باعث شده ناراحت بشه از شماها که این طوری رفتار می‌کنه چون تو دوران حاملگی زن حساس میشه. ازش بپرسین دلیل رفتارشو بگید که دوست دارین بچه رو بغل کنین که اگه ناراحتی پیش اومده برطرف بشه. 

من خودم بعد زایمانم افسردگی شدید گرفتم ولی هیچ وقت به مادرشوهرم نگفتم بغلش نکن یا هیچ وقت به شوهرم ج ...

عزیزم چن تا سوال بپرسم 

چرا زنداداشت بعد زایمان نیومده خونه خودش؟

در زمان حاملگی شماها بهش رسیدین ؟

تو این مدت که خونه مامانش بوده چند بار رفتین دیدنش؟

۲۳ تا کروموزوم اون بچه مال مادره ۲۳ تاش پدر پس اینکه بذاری خانواده خودت بچه رو بغل کنن خانواده شوهرت ...

23 کروموزوم پدر تو فر و سرخکن تبدیل به بچه نشده 

از بدن و روح و جون مادرش تغذیه کرده 

وگرنه ۲۳ کروموزوم مادر رو پدر نگهداری کنه و تمام حق و حقوقش هم واسه خودش باشه 😅

شاید از چیزی ناراحته. حالا شما میگید که خانوادتون باهاش خوب بودین. اماا من خودم خیلی بهم بدی کردن حت ...

تو دوران حاملگی نمیومد خونه مامانم میگفت نمیخوام از خونشون چیزی بخورم اون وقت بچم شبیه اونا میشه 

عزیزم چن تا سوال بپرسم  چرا زنداداشت بعد زایمان نیومده خونه خودش؟ در زمان حاملگی شماها بهش رس ...

چون گفت من نمیتونم بچه بغل کنم و شیر بدم میترسم و اینجور چیزا 

زمان حاملگی خونه مامانم اینا نمیومد چون میگفت بچم شبیه اونا میشه

یه بار اونم برای بردن کادو بوده البته بعد چند بار زنگ زدن اجاره دادن بریم

23 کروموزوم پدر تو فر و سرخکن تبدیل به بچه نشده  از بدن و روح و جون مادرش تغذیه کرده  وگ ...

از نظز شما کلا خانواده شوهر هیچ من هرچی بگم شما حرف خودت میزنی  

از نظر شما پدر هیچ ارزشی نداره درحالی هم پدر و هم مادر هر دو باید محبت کنن به بچه ن اینکه مادر به پدر بگه تو آروغ بچه رو نگیر بده برادرم بگیره