2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هر سال برای برادرزاده هام تپلد گرفتم سوپرایزشون کردم کادوهای آنچنانی اگه من نبودم رنگ تولد نمیدیدن هزاران بار براشون لباس و لوازم خریدم خونه به نام داداشم زدم چون هیچی از مال دنیا نداشت و هزاران کار دیگه که بهم گفتن مهربون و از تمام کارهایی که کردم الان مثل سگگگگ پشیمونم 

من😁😁😁اولین ویژگی ک از من میگن مهربونیمه. چون تا عصبانی نشم نمیتونم خود واقعیمو نشون بدم و شاید چهار پتج سال طول بکشه ک عصبانی شم و پشت پرده را بگویم و بکوبمشون😁😁😁😁

یا من یا هیچکس همون خودم

هر اتفاقی تو مدرسه می افتاد گردن می گرفتم ( یه بار معلمم بهم گفت مهربونیت داره بهت آسیب می‌زنه )🚶🏻‍♀️🥺

جدا از اون جلوی در مدرسه چند تا دختر داشتن یه گربه رو اذیت می‌کردن 😭 رفتم گربه رو برداشتم بردم توی مدرسه دادم به سرایداری 🤕

هرکسی خوراکی نداشت بهش خوراکی می دادم ( همکلاسی هام )🤕حالا زنگ ورزش خوردم زمین هیچ کس سراغم نیومد ( بجز دوست صمیمیم )😭🤕

تا حالا به کسی بدی نکردم 😕 ولی حتی دوست صمیمیم به آهنگ مورد علاقه‌ی من ، به انیمه مورد علاقه‌ی من ، به هرچی که من دوستم دارم توهین می کنه ( ولی من بازم بهش خوبی می کنم ) 🤕😭😕✨

هر سال برای برادرزاده هام تپلد گرفتم سوپرایزشون کردم کادوهای آنچنانی اگه من نبودم رنگ تولد نمیدیدن ه ...

وای واقعا؟ چه خواهر خوبی هستی 

چیشد که پشیمون شدی؟ بدی کردن بهت؟🥲

وای واقعا؟ چه خواهر خوبی هستی  چیشد که پشیمون شدی؟ بدی کردن بهت؟🥲

قدر نشناس و نمک نشناسی کردن این کارای من خریت محض بود مهربونی حد داره باید حدش و نگه داری تا بهت دور از جون حس خر بودن دست نده مهربونی بیش از حد خودتو از زندگی عقب میندازه باعت پسرفتت میشه