از وقتی دکتر گفته زیگیل داره دلم میخواد بمیرم دلم میخواد شیر گاز باز کنیم با بچه هام بمیریم دیوونه شدم دوسالشع از الان این همه بدبختی دگ کسی هم نمیخوادش با این وضعیت شوهرم رفته فرار کرده تنها موندم چیکار کنم دلم میخواد بدمش ب یکی ک بچه میخواد پلی میبینم دگ کسی اینجوری نمیخوادش
اینا راه درمان نیست باید اساسی درمان بشه اگه زیکل باشه خودتم باید آزمایش بدی دوره درمان داره فک کنم ...
دقیقا راه درمانش همینه کل پوست من پر شده بود به حدی که رفتم فریز دکتر گفت باید کل بدنت رو فریز کنم منم ناراحت بودم که حتی چند تاش که ریزم بودن فریز کرد رشد کرد شد قد عدس، فقط گریه میکردم که یکی این راه رو پیشنهاد داد
خانم اگه دکتر تشخیص زگیل داده باید حتما نمونه برداری کنید و با لیزر یا اسید درمان میشه سرکه و درمان های خانگی هیچ فایده ای نداره،اسید ارزونه ولی دردناکه بچه نمیتونه تحل کنه،فریز گنید،به هرحال باید پولشو جور کنید واکسناشم باید سوال کنید ببینید میتونید توی این سن بزنید یا نه،خوبه بچتون درد بی درمون نداره دور از جون
من شادم،حتی با یک فنجان قهوه و یک برش از کیک شکلاتی من شادم حتی با فنجانهای رنگارنگ آشپزخانه ام من شادم با درست کردن غذای مورد علاقه ام و کیک خانگی که بوی آن کل خانه ام را میگیرد........ شاد بودن دلیل نمیخواهد و زن یعنی شادی،عشق و یک دنیا احساس خوب❤️❤️❤️
من شادم،حتی با یک فنجان قهوه و یک برش از کیک شکلاتی من شادم حتی با فنجانهای رنگارنگ آشپزخانه ام من شادم با درست کردن غذای مورد علاقه ام و کیک خانگی که بوی آن کل خانه ام را میگیرد........ شاد بودن دلیل نمیخواهد و زن یعنی شادی،عشق و یک دنیا احساس خوب❤️❤️❤️