2777
2789
عنوان

زیگیل دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 7550 بازدید | 206 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خانم اگه دکتر تشخیص زگیل داده باید حتما نمونه برداری کنید و با لیزر یا اسید درمان میشه سرکه و درمان ...

چرا میگی سرکه درمان نیست من خودم امتحان کردم و میگم درمان زگیل مسطح صد در صد ترکیب سرکه سیب و دارچین هست کل بدنم پر بود با همین ترکیب رفت خیلی هم زود میره مخصوصا اگه کوچیک باشن

چرا میگی سرکه درمان نیست من خودم امتحان کردم و میگم درمان زگیل مسطح صد در صد ترکیب سرکه سیب و دارچین ...

برا من نرفت با اینگه کوچیک بود

من شادم،حتی با یک فنجان قهوه و یک برش از کیک شکلاتی من شادم حتی با فنجانهای رنگارنگ آشپزخانه ام                    من شادم با درست کردن غذای مورد علاقه ام و کیک خانگی که بوی آن کل خانه ام را میگیرد........                                          شاد بودن دلیل نمیخواهد و زن یعنی شادی،عشق و یک                          دنیا احساس خوب❤️❤️❤️                          

بخدا باجوش شیرین میره

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

برا من نرفت با اینگه کوچیک بود

زگیل با کرم بهشت یا نورای ریحان کالا میره.  تناسلی رو خبر ندارم ولی زگیل معمولی بااین کرم قطعا میره. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

امتحان کردی

اره یک هفته ای ازبین رفت سیاه شد

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚