2777
2789
عنوان

دلم خونه 💔😔🥀

321 بازدید | 16 پست

خوش به حال اونایی که خانواده خوب دارن ، چقدررر باید حسرت اطرافیانم رو بخورم . خانواده من خود عذابن. اصلا برام خرج نمیکنن ، هیچ جای زندگی حتی کوچکترین کمکی بهم نمیکنن و نکردن . برا ازدواج جهیزیه نمیدن ، به شدت سنتی و بدبین. اصلا اجازه بیرون رفتن که هیچ حتی اجازه نفس کشیدن هم ندارم . خیلی خیلی هم اذیتم می‌کنن حتی خواب راحت تو خونه ندارم . خستم بخدا... احساس میکنم تافته ی جدا بافته از این دنیام . دوستامو که میبینم میفرستن شون خارج از کشور درس بخونن ، یا دانشگاه آزاد ، یا چقدر راحت بیرون میرن و میگردن و یا .‌‌.. هرکسی رو میبینم یه جوری به یه نحوی خانوادش هواشو دارن ولی من .... 😔🥀 خدایا من بهر تماشای جهان آمدم ؟؟! پیر شدم با این سن کمم 🥀😭 بعد جالب اینجاست میان بهم میگن خاک تو سرت فلانی خارج از کشور داره پزشکی میخونه ، فلان دوستت دو تا بچه داره و .... در واقع خودشون سرکوفت خودشونو بهم میزنن 💔🥀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقدر احساسی نوشتی  یکم رو داشته هات شکر گذاری کن  منطقی به زندگیت نگاه کن  توکل کن ...

داشته ای ندارم تو این زندگی 😔 یه روحیه و امید داشتم که اونم از دست دادم ، هیچی برام نمونده ، پوچم پووووووچ 🥀💔 خدا هم روشو ازم برگردونده 😔 خیلی تحت فشارم ، می‌دونی چیه ، تناقض منو داغون کرده ، من در واقع یه مرده ام که  تو کفن خودم تو قبر تاریکم میپوسم ولی دارم نفس میکشم ،راه میرم و حرف میزنم 🥀 کاش بمیرم راحت شم ، باورت میشه تو کل عمرم حتی یه روز خوش ندیدم 😓

داشته ای ندارم تو این زندگی 😔 یه روحیه و امید داشتم که اونم از دست دادم ، هیچی برام نمونده ، پوچم پ ...

مثل اینکه موفق شدم حرصتو دربیارم 

حالا کجاشو دیدی 

ازدواج که کردم میمیری از حرص 

ممنونم 😊🌷 حرص نمی‌خورم صرفا درد و دل بود 🙂 حالا چرا شما عذاب وجدان میگیرید ؟؟

خواهش میکنم گلم 

خلاصه حرص یا درد دل 

سعی کن موقع سوزش به خودت مسلط شی عزیزم 

من حس ترحم و دلسوزی زیاد از حد دارم دس خودم نی 🤗😘