2777
2789
عنوان

دلم خونه 💔😔🥀

321 بازدید | 16 پست

خوش به حال اونایی که خانواده خوب دارن ، چقدررر باید حسرت اطرافیانم رو بخورم . خانواده من خود عذابن. اصلا برام خرج نمیکنن ، هیچ جای زندگی حتی کوچکترین کمکی بهم نمیکنن و نکردن . برا ازدواج جهیزیه نمیدن ، به شدت سنتی و بدبین. اصلا اجازه بیرون رفتن که هیچ حتی اجازه نفس کشیدن هم ندارم . خیلی خیلی هم اذیتم می‌کنن حتی خواب راحت تو خونه ندارم . خستم بخدا... احساس میکنم تافته ی جدا بافته از این دنیام . دوستامو که میبینم میفرستن شون خارج از کشور درس بخونن ، یا دانشگاه آزاد ، یا چقدر راحت بیرون میرن و میگردن و یا .‌‌.. هرکسی رو میبینم یه جوری به یه نحوی خانوادش هواشو دارن ولی من .... 😔🥀 خدایا من بهر تماشای جهان آمدم ؟؟! پیر شدم با این سن کمم 🥀😭 بعد جالب اینجاست میان بهم میگن خاک تو سرت فلانی خارج از کشور داره پزشکی میخونه ، فلان دوستت دو تا بچه داره و .... در واقع خودشون سرکوفت خودشونو بهم میزنن 💔🥀

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقدر احساسی نوشتی  یکم رو داشته هات شکر گذاری کن  منطقی به زندگیت نگاه کن  توکل کن ...

داشته ای ندارم تو این زندگی 😔 یه روحیه و امید داشتم که اونم از دست دادم ، هیچی برام نمونده ، پوچم پووووووچ 🥀💔 خدا هم روشو ازم برگردونده 😔 خیلی تحت فشارم ، می‌دونی چیه ، تناقض منو داغون کرده ، من در واقع یه مرده ام که  تو کفن خودم تو قبر تاریکم میپوسم ولی دارم نفس میکشم ،راه میرم و حرف میزنم 🥀 کاش بمیرم راحت شم ، باورت میشه تو کل عمرم حتی یه روز خوش ندیدم 😓

داشته ای ندارم تو این زندگی 😔 یه روحیه و امید داشتم که اونم از دست دادم ، هیچی برام نمونده ، پوچم پ ...

مثل اینکه موفق شدم حرصتو دربیارم 

حالا کجاشو دیدی 

ازدواج که کردم میمیری از حرص 

ممنونم 😊🌷 حرص نمی‌خورم صرفا درد و دل بود 🙂 حالا چرا شما عذاب وجدان میگیرید ؟؟

خواهش میکنم گلم 

خلاصه حرص یا درد دل 

سعی کن موقع سوزش به خودت مسلط شی عزیزم 

من حس ترحم و دلسوزی زیاد از حد دارم دس خودم نی 🤗😘