2777
2789
عنوان

بخاطر این موضوع خیلی اذیتم😮‍💨

157 بازدید | 12 پست

کسی بوده ک خیلی گرماش بشه؟؟؟من جوری همیشه گرمام میشه و بدنم داغه ک دستم ب کسی بخوره فک میکنه دارم تو تب میسوزم ولی درجه بدنم ۳۶ هست...پیش چ دکتری باید برم؟؟؟کسی اطلاعی داره؟؟؟خیلی اذیتم مخصوصا تو تابستون اصن از گرمای زیادی بیحال میشم🥲🥺

🤍🌱عطر خوب بزن، خوش تیپ بچرخ  بالاخره پستچی به در میزنه یه روز بده خبر خوب  مهم نیست مردم چیه نظرشون راجع  بهت گور بابای همه اصلا🌱🤍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

طب سنتی  خوردن عرق کاسنی و خاکشیر

وای همش لیوان شربتم دستمه

🤍🌱عطر خوب بزن، خوش تیپ بچرخ  بالاخره پستچی به در میزنه یه روز بده خبر خوب  مهم نیست مردم چیه نظرشون راجع  بهت گور بابای همه اصلا🌱🤍
تیرویید پرکار نداری ؟ 

ن ندارم..ولی فک کنم باید ی ازمایش بدم

منم اینطوری ام و چربی دارم که خیلی بالاست غذای چرب اینام بخورم بدتر میشم شاید گرمیانه زیاد میخوری

من همه چیم اوکیه فقط نمیدونم چرا انقد گرمام میشه..احتمالا تو تابستون میپزم

گروه خونی ات o+ است؟ 

اره

اره

وا. جه جالب

ببین چند روز پیش یک دو نفر داشتن همین و می گفتن که گروه خونشونo+ بود، می گفتن بدنشون حرارت زیاد داره. حالا نمی دونم ربطی داره یا نه. ولی می گفتن از ما به عنوان بخاری استفاده می کنن و تا بستونا هنش باید جلوی کولر باشن

تاپیک دکتر هلاکویی و تعلیم و تربیت کودکان http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1018272&PageNumber=1
وا. جه جالب ببین چند روز پیش یک دو نفر داشتن همین و می گفتن که گروه خونشونo+ بود، می گفتن بدنشون حر ...

دقیقا منم همینم

زمستونا شوهرم میگه نیاز ب بخاری نیس از بس داغی