2789
عنوان

فقط یک دلیل...

| مشاهده متن کامل بحث + 349 بازدید | 58 پست

منم همه مراقبمن ...

با احتیاط کامنت بزاریم🌸دل نشکنیم ،وقتی نظری نداری یا نمیدونی مشکل استارتر چطور حل میشه براش دعا کن ؛اما بدون فکر و الکی کامنت نزار ، اگر دیدین منم جایی بد راهنمایی کردم لطفا مودبانه بگین ،ممنونم 

1 ممکنه نمیری دست و پات بشکنه و دردت 10000 برابر شه

2 این دنیا عذاب بکشیم بلاخره تموم میشه ولی اون دنیا دیگه نچ نچ 😂😂

3 خودکشی واقعا خز شده حتی اگه خیلی افسرده باشی

4 نمیر داداش 😕😂

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وای چرا عزیزم مشکلت چیه

کنکور حالا می‌خوای بگی مهم نیست ولی چهار ساله پشت ام

عربی و شیمی رو فکر میکردم ۲۰ میشم تو بهترین حالت ۱۷ میشم الان دینی که پارسال ۱۲ شدمو چطور ۲۰ بشم؟

الان فکر میکنی همه‌ی ما راضی و خوشحالیم از زندگیامون؟ 

خیلی از ماها هم یه روزایی خیلی دوست داشتیم خودکشی کنیم اما فایدش چیه؟ 

از یه جهنم میری به یه جهنم دیگه که بی انتهاست!!!

من نمیدانستم معنی "هرگز" را، تو چرا باز نگشتی دیگر؟!😔           میشه اگه امضامو خوندی برای شادی روح برادرم که قلب بزرگ و مهربونشو بخشید و رفت صلوات بفرستی؟🖤

پیامت رو از مامانت پاک کن ، چه گلی به سرش زدی که اینجور پیام بد و این داغو بزاری به دلش؟ میفهمی اگه بخونه پاهاش میلرزه از درد و میوفته؟

ما داستان را از زبان شیطان نشنیده ایم 

حالا بمونی چی میشه مگ فک کردی اونور چخبره

خبری نیست تازه کسی که میخواد بمیره از خدا نا امید شده این یعنی کفر انسان موحد همیشه امیدواره میدونی سختی های زندگی نشونه بی مهری خدا بهش نیست بلکه بستری برای رشدشه اون شخصیت ثابت و پایدار داره....

من بودم می‌پریدم اگه الانم مکانشو داشته باشم میپرسم اگه خسته ای اگه کشش نداری اگه دلت میخواد از دست ...

نه من نمیپرم هنوز کنکور ندادم هنوز بقیه امتحانا مونده خدا رو چه دیدی شاید تونستم دکتر بشم 

به قول یه خانوم دکتر تو همین سایت میگفتن
تو موجود ارزشمندی هستی و خدا از روح خودش در تو دمیده.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحهخوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام مهدي(عج) مانند جد بزرگوارشان امام علی (علیه السلام)، برایمان دعا میکنند و بر دعاهاي ما «آمين» ميگويند. امام امير المؤمنينعليه السلام به رميله ميفرمايد: اي رميله! هيچ مؤمني نيست كه بيمار شود، مگر اينكه به مرض او مريض ميشويم، و اندوهگين نشود مؤمني، مگر اينكه به خاطر اندوه او، اندوهگين گرديم، و دعايي نكند مگر اينكه براي او آمين گوييم، و ساكت نماند مگر اينكه برايش دعا كنيم. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت. من با خدا و امام زمان عهد کردم که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت و به خاطر همین عهدم به این سایت اومدم.

اونایی که خودکشی میکنن

اونور عذابای بی نهایت سنگینی میکشن

عذابهایی که هزاران بار پشیمون میشن از خودکشی.

غیرز برنامه ی زندگی پس از زندگی

من از خانواده ی چندنفر که عزیزشون خودکشی کرده وبخوابه خانوادهاشون امده اینو شنیدم

تو به خاطر کنکور میپری و خودتو خلاص میکنی کاری ندارم باهات من از آدمای ضعیف بیزارم و حتی متنفرم از تو هم متنفرم چون ضعیفی مردن و نمردنت برام مهم نیست امااااااااا

تو میمیری ولی میدونی مادرت با هر حرف چجوری میسوزه؟ میگن دیدیم از ماشین فلانی پیاده شده طرف پردشو زده اینم از آبروش خودشو انداخته پایین 

مامانت میشنوه چون مثل تو نیست خودشو خلاص نمیکنه ولی هر لحظه اش میشه گریه کردن 

ما داستان را از زبان شیطان نشنیده ایم