2777
2789
عنوان

فقط یک دلیل...

| مشاهده متن کامل بحث + 349 بازدید | 58 پست
پیامت رو از مامانت پاک کن ، چه گلی به سرش زدی که اینجور پیام بد و این داغو بزاری به دلش؟ میفهمی اگه ...

پیام ساده بود نگفتم که میخوام بمیرم فداش شم اصلا اینطور بهش نمیگم فقط گفتم نمی‌فهمم درسا رو وقت کمه خیلی مطلب مونده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اونایی که خودکشی میکنن اونور عذابای بی نهایت سنگینی میکشن عذابهایی که هزاران بار پشیمون میشن از خو ...

من نمیخوام بمیرم که فقط انگار صبرم تموم شده از خدا صبر میخوام یا رسیدن به هدف:)

دقیقا خودمم به همین فکر کردم صدا اذانو شنیدم یکم دیگه میرم نمازمو بخونم 

باور کن ته همه اون چیزایی که براشون می جنگیم ،چیزی نیست 

ولی برای خواسته ات ،یک بار دوبار ،ده بار نهایت بار ۲۰ نتیجه میبینی 

چیزی که با درد و مزحمت بدست بیات خیلی شیرین و لذت بخشه

هر وقت این افکار اومد سراغت ،قران بخون ،نتونستی ،گوش بده این افکار شیطانی رو از خودت دور کن 

😐🤷🏻‍♀️
دقیقا خودمم به همین فکر کردم صدا اذانو شنیدم یکم دیگه میرم نمازمو بخونم 

دمت گرم 🥰 خیلی بد و بیراه بهت گفتم که به غرورت بربخوره و از فکر این چیزا دربیای ، بعضی وقتا تحقیر ادما باعث میشه قویتر بشن ، ببخش از ته دلم نبودا میخاستم تحریکت کنم 😛 موفق میشی بهت قول میدم ناامید نباش فقط

ما داستان را از زبان شیطان نشنیده ایم 

تو به خاطر کنکور میپری و خودتو خلاص میکنی کاری ندارم باهات من از آدمای ضعیف بیزارم و حتی متنفرم از ت ...

من نمیخوام بمیرم دلم میخواد موفق بشم من ضعیف نیستم خیلی امیدوار ام خیلی ولی صبرم کمه شایدام تهشه دیگه 

بدم اومد ازت بیزارم ازت چون فقط به فکر خودتی  بیچاره میکنی خانوادتو تو نمیفهمی مرد چقدر احمقن ...

نمیپرممممممم چون نمیخوام بمیرم چون میخوام موفق بشم چون نباید این همه تلاش تهش هیچ باشه

من ضعیف نیستم 

کاش منم یه روز بشم اون خانم دکتر که به همه امید میده 

حتما میشین. فقط تلاش کنین و به خدا توکل و به اهل بیت متوسل بشین.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحهخوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام مهدي(عج) مانند جد بزرگوارشان امام علی (علیه السلام)، برایمان دعا میکنند و بر دعاهاي ما «آمين» ميگويند. امام امير المؤمنينعليه السلام به رميله ميفرمايد: اي رميله! هيچ مؤمني نيست كه بيمار شود، مگر اينكه به مرض او مريض ميشويم، و اندوهگين نشود مؤمني، مگر اينكه به خاطر اندوه او، اندوهگين گرديم، و دعايي نكند مگر اينكه براي او آمين گوييم، و ساكت نماند مگر اينكه برايش دعا كنيم. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت. من با خدا و امام زمان عهد کردم که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت و به خاطر همین عهدم به این سایت اومدم.

از خدا صبر میخوام یا رسیدن به هدف نمیخوام بمیرم 

امیدوارم موفق بشی و به هدفات برسی، برات دعا میکنم❤️

من نمیدانستم معنی "هرگز" را، تو چرا باز نگشتی دیگر؟!😔           میشه اگه امضامو خوندی برای شادی روح برادرم که قلب بزرگ و مهربونشو بخشید و رفت صلوات بفرستی؟🖤