2777
2789

خانوما من ماه پیش برا عفونت رفتم دکتر خب دکتر ۶ تا امپول نوشت ۳ تا قرص نوشت بعد من وسطا زد سرما خوردم خب دیگه نخوردم برا عفونتم قرص فقط امپول زدم الان باز الائمم حس میکنم برگشته از همشون دو ورق مونده شروع کنم بخورم یا دیگه باید مجدد برم دکترر پشیمونم چرا اون‌موقع نخوردم الان دوباره درد گرفتم میگم شروع کنم هنوز دو ورق هست باز یکم بهتر میشم نشدم‌نهایت میرم بازم بنظرتون شروع کنم یا دیگه فابده نمیده تقریبا ۱۰ روز اینا هس قط کردم ولی قرصام مونده  خیلین 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جنتامایسین داده بود امپول؟ باهم بهتر بود احتمالا عفونتت زیاد بوده . منم همینم همشو استفاده کردم جز اون پماد واژیناله پریودم تموم بشه اونم استفاده میکنم 

صلواتی هدیه کنید برای داداش ابراهیم...♡
من پماد نداشتم فقط،قرص بود ۳ تا قرص داشتم 

قرصاتو مرتب استفاده کن عزیزم برای دفعه ی بعد نوبت بگیر برو پیشش ان شالله خوب بشی .از کجا میدونی بزگشته؟ من یکم بیرون خارش دارم خیلی کم ولی خب باید برم معاینه 

نه باید بری دکتر چون این قرصها کنار اون امپولها تاثیر دارن

از انجا که دیگران نمی توانند از همان دیدگاه شما به مسائل نگاه کنند،نمی فهمند انچه سرسری می گویند تا چه حدی می تواند شما را بیازارد💞
بازم برم اخه قرصا مونده دیگه از همشون ۱ ورق بیشتر نخوردم شایدم ۵ تا دونه شایددد 

باید دوره درمان کامل بشه مثلا دکتر تشخیص بده ۳۰ تا قرص مرتب بدون وقفه بخوری هر عفونتی داروشناسی بلید سرساعت بدون وقفه استفاده بشه وگرنه دردسر میشه

من خودم عفونت ادراری داشتم یک دوره رفتم دکتر ۲۰ تا قرص داد خوردم گفتم خوب شدم پیگیری نکردم بلز دوماه بعد مبتلا شدم 

دوباره رفتم دکتر و ازمایش میش یک متخصص دیگه پله پله درمان کرد اول ۳۰ تا قرص داد بعد گفت بعد دوهفته ازمایش مجدد رفتم هنوز نیاز به دارو بود یک ۱۰ تا دیگه قرص داد بعدش سونو و ازمایش دادم تا خاطرم جنع شد خداروشکر  خوب شدم دیگه

قرصاتو مرتب استفاده کن عزیزم برای دفعه ی بعد نوبت بگیر برو پیشش ان شالله خوب بشی .از کجا میدونی بزگش ...

کاملا مطمعن نیستم دیشب یه ذره شکمم درد میکرد بعد میرفتم اشپزخونه قرصامو میدیدیم عذاب وجدان میگرفتم احتمال زدم که شاید برگشتع چون میگم کامل نخوردم گفتن انگار قرصای عفونت کنار سرما خوردگی جور نمیشه واقعا روزی فک کن ۷ قرص میخوردم ۳ تا عفونت میخوردم ۴ تا برا سرما خورددگی دیگه معدم اذیتم میکرد کنلرش ک امپول سرما خوردگیم میزدم دیگه حال نداشتم اصلا .... به خاطر سرما خوروگی قرص عفونتو قط کردم حس میکنم برگشته  سوزش اینا ندارم یه ذره زیر شکمم درد میکنه حس میکنم شاید برا عفونت باشه چون دورشم کامل نکردم  .... حالا من قرصا ۴۰۰ تومن شد میگفتم ینی چون برم دکتر شاید اینام بده دوباره هزینه نکنم 

قرصاتو مرتب استفاده کن عزیزم برای دفعه ی بعد نوبت بگیر برو پیشش ان شالله خوب بشی .از کجا میدونی بزگش ...

حقیقتا مجردم هستم خب ۲۲ سالمه هر لفه به مامانم یه جیزی میگم غر میزنه بیشترم به خاطر غر زدناش تحمل میکنم 

ببین برو بهداشت دکتر ماماش معاینه کنه عفونت داشتی دوباره بخور. یا برو پیش دکتر خودت و بگو که اینجوری شده. اخه  این چرک خشک کنایی که واسه سرماخوردگی و اینا میخوریم باکتریای مفید واژن و مجاری ادراری رو هم از بین میبره و بیشتر مستعد عفونت میشیم . احتمالا برگشته باشه

حقیقتا مجردم هستم خب ۲۲ سالمه هر لفه به مامانم یه جیزی میگم غر میزنه بیشترم به خاطر غر زدناش تحمل می ...

درکت میکنم عزیزم اشکالی نداره. بنظرم مرکز بهداشت نزدیک خونتونو پیدا کن راحت برو اونجا برای موارد دیگه م کمکت میکنن خیلی خوبن‌‌

باید دوره درمان کامل بشه مثلا دکتر تشخیص بده ۳۰ تا قرص مرتب بدون وقفه بخوری هر عفونتی داروشناسی بلید ...

منم پیش سه تا دکتر رفتم ازمایشم دادم دکتر گفت برو همشو تموم کن یدونم بمونه بعدن دردسر میشه حقیقت گفتم وسطاش سرما خوردم فک کن مثلا با داروهای سرما خوردگی ۷ تا قرص میشد حالا دوتاشونم باید هر ۸ ساعت میخوردم کنارش امپول سرما خوردگی و عفونت قاطی شددد ینی اونقد انتی بیوتیگ میخوردم فقط یه گوشه پیدا میکردم بندازم خودمو بدنم ضعیف کرده بود الانم احتمال میدم چون یه ذره شکم درد دارم گفتم شاید برا عفونت باشه سووزش اینا ندارم ..... میدونی چون از،هر کدوم ۳ ورق مونده بعدشم ۴۰۰ اینا دادم دارو در حقیقت دور انداختم میگم بخورم بازم درست نشد دیگه میرم به مامانمم گفتنی شروع میکنه غر زدن میگم یکم بگذره بعد درست نشد بگم بهش 

ببین برو بهداشت دکتر ماماش معاینه کنه عفونت داشتی دوباره بخور. یا برو پیش دکتر خودت و بگو که اینجوری ...

من مجردم معاینه نمیکنن منو که .... از رو علائم و ازمایش میگن دیگه بهداشت محلمون که قرص اینا نمیدن فقط مشاور اینا میشه رفت پیششون کرد ....