2777
2789
عنوان

بیبی چک منفی

1097 بازدید | 32 پست

سلام خانما میتونین راهنماییم کنین یا تجربه مشابه دارین من الان ده روز پریودم عقب افتاده دوتا بی بی چک زدم منفیه ولی دردای بدی دارم سمت راست شکمم پهلوهام پای سمت راست جفت سینهام باد کرده درد می‌کنه از دیشبم سردرد و حالت تهوع و قفسه سینم و پشتم از سمت راست درد می‌کنه جوری درد دارم می‌خوام بشینم گریه کنم جلوگیریمم طبیعی بود باید وایستم ده روز دیگه حقوق گرفتیم برم دکتر ولی این دردا کلافم کرده هرروزم حالم از روز قبل بدتره 

تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمی‌دونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونجوری که من درس خوندم میگفت باید دوهفته بعد از نزدیکی بیبی چک بزنی

نمیدونم والا انقد حالم بده که اصلا ده روز رابطم نداریم به شوهرم میگم فقط نزدیک نشو حتی بغلمم نکن کل پوست تنم درد میکنه  

تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمی‌دونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم   

یا عفونت داری یا کیست دیگه منفی شده بعد ده روز هم معلوم هست باید بری دکتر،اگر خانما گرمی زیاد بخورن ...

اصلا علایم عفونت ندارم ترشح دارم خیلی زیاد وتکرر ادرار ولی خارش و اینا ندارم آخه کیست انقد دردش وحشتناک اصلا تا حالا این دردا و تجربه نکردم امروز گفتم نکنه خارج رحم باردارم انقد درد دارم 

تا الآنم سابقه این همه عقب افتادن پریود ندارم همیشه وقتی زیاد تحرک داشته باشم پریود میشم ولی این سری شیش ساعت تو بازار راه رفتم پریود نشدم از دیشبم درد کتف و شونه و قفسه سینه و دست راست دارم از درد دارم میمیرم

عزیزم احتمالا بارداری شاید لقاح دیر صورت گرفته 

ایشالله خدا از زبونت بشنوه از خوشحالی پرواز میکنم اگه باشه امروز نهمین روزه دیر شده صبح منفی بود البته بعد سه ساعت هاله داشت نمی‌دونم میشه روش حساب کرد یانه گفتم وایستم یه هفته دوباره بزنم منفی بود برم دکتر

ایشالله خدا از زبونت بشنوه از خوشحالی پرواز میکنم اگه باشه امروز نهمین روزه دیر شده صبح منفی بود الب ...

ببین کاغذ چک بی بی رو بردار ببر زیر شیر آب بشورش آروم با آب اگر هاله رفت منفیه اگر حتی کمرنگ بود مثبته

عکس بفرست

انداختم رفت ولی بعد سه ساعت قشنگ مشخص بود حتی از دور در صورتیکه دیروزیه اینجوری نشد

ببین کاغذ چک بی بی رو بردار ببر زیر شیر آب بشورش آروم با آب اگر هاله رفت منفیه اگر حتی کمرنگ بود مثب ...

ا چه جالب انداختم رفت ولی اگه دوباره اینجوری شد این راه امتحان میکنم

خوب بارداری انشالله 

مرسی عزیزم ایشالله 

تا الآنم سابقه این همه عقب افتادن پریود ندارم همیشه وقتی زیاد تحرک داشته باشم پریود میشم ولی این سری ...

عزیزم به نظر من فردا برو آزمایش بده چون خدایی نکرده اگه خارج رحمی باشه هرچی زودتر بفهمی بهتره،دیر بشه به عمل میکشه کارت خدایی نکرده