2777
2789
عنوان

دلم شدیدا گرفته

72 بازدید | 11 پست

بدجور باهمسرم بحثم شد

😔شرایط رفته به خونمون نیست منم چون دارم یایسه میشم دلم پربود بحث کردم

تخریبش کردم گفتم هیچکاری نمیگنی عرضه نداری سریع یکاری کنی بریم خونه خودمون

😔گفتم برتو که مهم نیست من مشکل دارم توکه نداری مشکلی

من فردا بچه دارنشم منو ول میکنی میری سراغ یکی دیگه 

میگی این نشد یکی دیگه هست😣ناراحت شد رفت😞

۵ساله باهمیم😞یساله فهمیدم مشکل دارم 😔دارم نابودمیشم ددیگه 

اگر دوست داشتی برای بهتر شدن شرایط مالی زندگیم یه حمد و صلوات بخون🥰

ببین همینجوری بخاطر ترس از بچه دار نشدن زرتی بچه بیاری مشکلاتتون ده برابر میشه ها

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هم اسم منی

چن سالته مگه؟الان با اینهمه روشهای کمک باروری همه میتونن بچه دار شن من خودم تو سن بالا دوقلودار شدم با آی وی اف پس الکی خودتو حرص نده ،انقدم جلو روش رو خودت عیب نذار اینا چیه میگی در مورد خودت

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
ببین همینجوری بخاطر ترس از بچه دار نشدن زرتی بچه بیاری مشکلاتتون ده برابر میشه ها

😞مامشکلی باهم نداریم جز این مشکل عروسی و سرخونه زندگی رفتن باهم حوبیم خداروشکر اون طفلی خیلی تلاش میگنخ ب دربسته میخوره😔خیلی حالم بده خیلی

بسم الله الرحمن الرحیم 

سعی کنی توسل به حضرت زهرا کنی . 530 مرتبه هست .باید انجام بدی . با ادابش آشنا شو و انجام بدم . برای برادر منم دعا کن حتما که متاهل سه ممنونم انجام بده .پشیمان نمی‌شوید . انشاالله یاعلی 

هم اسم منی چن سالته مگه؟الان با اینهمه روشهای کمک باروری همه میتونن بچه دار شن من خودم تو سن بالا د ...

😞۲۸

ذخیرم زیر یکه

همه اینا پول میخاد کو پول هزارتا بدبختی داریم کلی قرض و قسط ک حقوقمون اونقدری نمیمونه فعلا

وقتی میشه طبیعی افدام کرد چراا اینهمه سختی بکشیم

دکترچندجارفتم گفتن سریعتر عروسی کن اقدام کن اینجوری بهتر اگر نشد دیگه راه اخرت اینه ک اونم همیشه جواب نیست☹️دکتراهم ته دلمو خالی کردن😞

بسم الله الرحمن الرحیم  سعی کنی توسل به حضرت زهرا کنی . 530 مرتبه هست .باید انجام بدی . با ادا ...

ممنونم عزیزم

😞۲۸ ذخیرم زیر یکه همه اینا پول میخاد کو پول هزارتا بدبختی داریم کلی قرض و قسط ک حقوقمون اونقدری ن ...

عزیزم اینو گفتم برای راه آخر ،که اگه خدا نکرده طبیعی نشد ،انشالله زودتر برین سر خونه زندگیتون به شوهرت بگو من قانعم هیچی نمیخام بریم سر زندگیمون یه جا اجاره کن بریم 

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
عزیزم اینو گفتم برای راه آخر ،که اگه خدا نکرده طبیعی نشد ،انشالله زودتر برین سر خونه زندگیتون به شوه ...

😞کل پولمون رفت برخرید خونه باکلی بدهی برخونه😔الان ن خونه فروش میره ک یکم قرضمونو بدیم ی خونه برخودمون بخریم😞ن بانک پیامکش میاد وام بگیریم☹️هیچی نیست ازاین ماراحتمم

😞کل پولمون رفت برخرید خونه باکلی بدهی برخونه😔الان ن خونه فروش میره ک یکم قرضمونو بدیم ی خونه برخود ...

ناراحتی نداره عزیزم خونه خیلی مهمه ما بعده ده سال هنو نتونستیم بخریم من جات بودم همه چیو تحمل میکردم خونه رو نمیفروختیم