2777
2789
عنوان

بلایی که نوره بسرم آورد 😐 کمککک

| مشاهده متن کامل بحث + 2453 بازدید | 94 پست

اسی تو خوبی من واسه زیر بغلم زدم اولین بارم بود سوختم ۴ روز فقط دستامو بالا نگه می‌داشتم راه میرفتم عین اوسکلا😂😂

تاپیک کاهش وزن زدم برو بخون هر روز عکس وعده هامو میزارم وزن الان ۶۶ وزن هدف ۵۰ هر هفته وزنمو  و گزارش میزنم💙😊
خدا سر گرگ بیابون نیارهعههه  لیزرو کنسل کردم هیچ  دوروز کلا نمیتونستم دست به هیچی بزنم ح ...

عزیزم نوره رو خیلی نباید روی پوست گذاشت منظورم زمان بود..هروقت از نوره استفاده کردی بلافاصله بعدش حنا میزاشتی عالیه که

اللهم عجل الولیک الفرج💚

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خب نوره خیلی قویع  اگه صبح روز لیزرت نوره زدی و اسیب دیدی مقصر خودتی نباید قبل لیزر نوره زد ...

ن دیگه من خیلی سوختم اصلا نرفتم لیزر 🥲 سر اینکه عجله داشتم نوبت گرفته بودم نوره استفاده کردم 

گیگیلیگیلیگیلی

گلم پماد فلوسینولون بزن خوب میشه فوری 

با اب سرد هم دستاتو بشور آب داغ بدترش میکنه صابون اینام نزن که تحریک نشه شامپو بچه بزن 

تویی که داری این متنو میخونی،       آره آره دقیقااااا با خودتم!                 امیدوارم یه شب بیاد که از      خوشحالی تا صبح خوابت نبره💖💞

نمیدونم منم دلیلشو نمیدونم 😂 مثلا میگفت ساعدو .. مورد نداره برای دختر ...مادرم که میگه خوبه ب ...

بله نوره ی اصل البته برای تنبلی ومیل جنسی خوبه...اقایونی هم که اسپرم شون ضعیف هستش اگه استفاده کنن عالیه وکسانی که میل جنسی کمی دارن برای زیاد شدنش خوبه...برای دختر هیچ‌مشکلی نداره اونوقتا میگفتن بکارت رو از بین میبره ولی نه اینجوریا نیستش...حالا اگه دختری خواست استفاده کنه یه مقدار کوچولویی پنبه بزاره ورودی واژن 

اللهم عجل الولیک الفرج💚
اسی تو خوبی من واسه زیر بغلم زدم اولین بارم بود سوختم ۴ روز فقط دستامو بالا نگه می‌داشتم راه میرفتم ...

مردممممممممم😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂وای خاله م واسه عروسیش اسپری موبر خریده بود فردای عروسیش گذاشته بود رو میز بعد فردای عروسیش خواهر شوهراش رفته بودن پیشش فک کرده بودن برف شادیه پاشیده بودن سرو صورت هم ....وای همه سوختن 😂😂😂😂 

تویی که داری این متنو میخونی،       آره آره دقیقااااا با خودتم!                 امیدوارم یه شب بیاد که از      خوشحالی تا صبح خوابت نبره💖💞

ب فنا دادی ک🫠🫠 برا قبل لیزر ژیلت بزن خب چ اصراریه نوره زدی عشقم ب هرکسی سازگار نیس منم با نوره می ...

وقت خواهر وقتت 😂 البته تنبلیمم میومد .. گفتمم ک پشمالوم ژیلت بخوام بزنم ده تا حروم میکنم خودمم زخم و زیلی ... کلا هول هولی زدم این بلا اومد بسرم حالا نمیدونم این از سرخکه یا از نوره 

گیگیلیگیلیگیلی
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز