پارسال قبل لیزر یکی دوبار به اصرار شدیدددددد مامانم استفاده کرده بودم از نوره ... میگفت خوبه برای تنبلی و فلان بزن .... ضمنا من شدیدا پشمالوام 🥲 از بچگی کلا هم موهای سرم خیلی پرپشت بود و هم بدنم و ... حدود یکسالو ۵ ۶ ماهی میشه که لیزر میرم دیگه این اواخر از بهمن پارسال یه جلسه فقط رفتم برای عید یه جلسه هم الان میرم ک تو امتحانات دستم بند نباشه به صورتم ... اینم بگم که بخاطر اینکه اواخر موهای سرم شدیدا ریزش پیدا کرده و صورتم داره دوباره مو درمیاره ... شنبه نوبت گرفتم برای لیزر ... از طرفیم چون درس داشتم و گشاد بازیم در اوردم که برم شیو کنم با ژیلت و یادمم نبود ک بگم مامانم موبر بخره ... من اصلا عادت نداشتم به نوره اون دوبارم مامانم درست میکرد ... حالا اصل قضیه اینجاس ک صبح روزی ک لیزر نوبت داشتم رفتم حموم مامانمم بیرون بود هیشکی نبود خونه
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
نمیدونم منم دلیلشو نمیدونم 😂 مثلا میگفت ساعدو .. مورد نداره برای دختر ...مادرم که میگه خوبه ب ...
بله نوره ی اصل البته برای تنبلی ومیل جنسی خوبه...اقایونی هم که اسپرم شون ضعیف هستش اگه استفاده کنن عالیه وکسانی که میل جنسی کمی دارن برای زیاد شدنش خوبه...برای دختر هیچمشکلی نداره اونوقتا میگفتن بکارت رو از بین میبره ولی نه اینجوریا نیستش...حالا اگه دختری خواست استفاده کنه یه مقدار کوچولویی پنبه بزاره ورودی واژن
اسی تو خوبی من واسه زیر بغلم زدم اولین بارم بود سوختم ۴ روز فقط دستامو بالا نگه میداشتم راه میرفتم ...
مردممممممممم😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂وای خاله م واسه عروسیش اسپری موبر خریده بود فردای عروسیش گذاشته بود رو میز بعد فردای عروسیش خواهر شوهراش رفته بودن پیشش فک کرده بودن برف شادیه پاشیده بودن سرو صورت هم ....وای همه سوختن 😂😂😂😂
تویی که داری این متنو میخونی، آره آره دقیقااااا با خودتم! امیدوارم یه شب بیاد که از خوشحالی تا صبح خوابت نبره💖💞
ب فنا دادی ک🫠🫠 برا قبل لیزر ژیلت بزن خب چ اصراریه نوره زدی عشقم ب هرکسی سازگار نیس منم با نوره می ...
وقت خواهر وقتت 😂 البته تنبلیمم میومد .. گفتمم ک پشمالوم ژیلت بخوام بزنم ده تا حروم میکنم خودمم زخم و زیلی ... کلا هول هولی زدم این بلا اومد بسرم حالا نمیدونم این از سرخکه یا از نوره