2777
2789
عنوان

بلایی که نوره بسرم آورد 😐 کمککک

| مشاهده متن کامل بحث + 2453 بازدید | 94 پست
من یه بار زدم بدنم نابود شد، چنان عذابی کشیدم تا خوب شد، سوختم، پماد تتراسایکلین زدم چند روز خوب شد

برای شماهم دونه ریخت؟ میشه عکسمو ببینی 🥲 من اول مثل سوختگی بود الان بعد پنج روز دونه ریخته مثل پینه بستن و میخاره 

گیگیلیگیلیگیلی

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دخترا هم میتونن استفاده کنن مگه می‌خوان چی کنن آخه 🤣

نمیدونم منم دلیلشو نمیدونم 😂 مثلا میگفت ساعدو .. مورد نداره برای دختر ...مادرم که میگه خوبه برای تنبلی و ... تو اینستا میگن بده یجا دیگه میگن خوبه 

گیگیلیگیلیگیلی
 برای شماهم دونه ریخت؟ میشه عکسمو ببینی 🥲 من اول مثل سوختگی بود الان بعد پنج روز دونه ریخته مث ...

جوری سوخت که آب و عفونت ازش میزد بیرون آره همینجوری بود منتها من وسط سینه و زیر شکمم بود خیلی اذیت شدم

یا مهدی🙏🌹

یپامو شیو کردم حوصلم نشد نوره درست کردم  خیلی غلیظظ و چون میدونستم میسوزونه سریعععع به بدم ما ...

مشکل از نوره نبوده شما رو بدن خیس نوره زدی یا قبلش ژیلت زدی پوست رو نازک کردی

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...
 عکس دستامو میزارم راهکار بدید ... الان تعریف میکنم 

خب نوره خیلی قویع 

اگه صبح روز لیزرت نوره زدی

و اسیب دیدی مقصر خودتی

نباید قبل لیزر نوره زد ک

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

برای لیزر فقط باید با ژیلت باید شیو کرد... دستاتم روغن دله ایا هستن اونو عالی برای سوختگی عرق سوز یا برو داروخونه پماد میدن پماد کالاندولا برا سوختگی خوبه نمی‌دونم دیگ برا تو چطوره..

تا حالا یبارم از نوره و واجبی و این زهرماریا استفاده نکردم اه اه متنفرم ازش 

تویی که داری این متنو میخونی،       آره آره دقیقااااا با خودتم!                 امیدوارم یه شب بیاد که از      خوشحالی تا صبح خوابت نبره💖💞

جوری سوخت که آب و عفونت ازش میزد بیرون آره همینجوری بود منتها من وسط سینه و زیر شکمم بود خیلی اذیت ش ...

وای وای منم همینطور دست به هیچی نمیتونستم بزنم خون میومد 🤕

گیگیلیگیلیگیلی
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز