2777
2789
عنوان

بلایی که نوره بسرم آورد 😐 کمککک

| مشاهده متن کامل بحث + 2453 بازدید | 94 پست
 وقت خواهر وقتت 😂 البته تنبلیمم میومد .. گفتمم ک پشمالوم ژیلت بخوام بزنم ده تا حروم میکنم خودم ...

ن از نوره اس منم قبلا همینجور شدم البته مچ پام 

پشمالو بودنم دردسر داره😂😫😩باز خداروشکر جای دیگ نزده بودی😑

متاهل هستم لطفا آقایون درخواست دوستی ندن😠

مردممممممممم😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂وای خاله م واسه عروسیش اسپری موبر خریده بود فردای عروسیش گذاشته بود ...

وای من بودم همون جا سیاه نور میخوردم خودمو میکشتم😂

حالا من تو این وضعیت بودم شوهرمم یه گوشی دستش بود فرت فرت عکس فیلم میگرفت ازم نمیتونستم بیفتم دنبالش بگیرم ازش

تا اروم اروم حرکت میکردم فرار می‌کرد واسه کل خاندانم فرستاده بود با استیکر خنده 😂😂😂شوهر ک نیست یزیده 

تاپیک کاهش وزن زدم برو بخون هر روز عکس وعده هامو میزارم وزن الان ۶۶ وزن هدف ۵۰ هر هفته وزنمو  و گزارش میزنم💙😊

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اسی تو خوبی من واسه زیر بغلم زدم اولین بارم بود سوختم ۴ روز فقط دستامو بالا نگه می‌داشتم راه میرفتم ...

وای 😂😂 من یبار با موبر ازین اسپریا  شونزده هفده سالم بود سوختم نمیتونستم برم دبلیوسی 😂

گیگیلیگیلیگیلی
وای 😂😂 من یبار با موبر ازین اسپریا  شونزده هفده سالم بود سوختم نمیتونستم برم دبلیوسی 😂

ای وای 😂😂

تاپیک کاهش وزن زدم برو بخون هر روز عکس وعده هامو میزارم وزن الان ۶۶ وزن هدف ۵۰ هر هفته وزنمو  و گزارش میزنم💙😊
باید قسمت به قسمت بزنی که وقت کنی پاک کنی بشوری  فضای زیادی رو یهو نزن

ازون فضای وسیع فقط انشگتام سوخت 😂 ن وقتشو نداشتم دوساعت دیگه نوبت لیزر داشتم این خریتو کردم 

گیگیلیگیلیگیلی
عزیزم نوره رو خیلی نباید روی پوست گذاشت منظورم زمان بود..هروقت از نوره استفاده کردی بلافاصله بعدش حن ...

من خیلی سریع زدم همه جارو چون میدونستم میسوزونه و غلیظم درست کرده بودم الان دستام دونه ریخته مثل پینه ی دست ... و نمیدونم الان از سرخکه یا از همین نوره که سوخته بود 

گیگیلیگیلیگیلی
گلم پماد فلوسینولون بزن خوب میشه فوری  با اب سرد هم دستاتو بشور آب داغ بدترش میکنه صابون اینام ...

وای مرسی 🥲 پماد آلفا داشتم برای سوختگی اونو زدم هیچ فرقی نکرد اینو میگم فردا داداشم بخره ببینم خوب میشه .. افتضاخ میخاره افتضاح

گیگیلیگیلیگیلی
 من خیلی سریع زدم همه جارو چون میدونستم میسوزونه و غلیظم درست کرده بودم الان دستام دونه ریخته م ...

احتمالا از همینه...بعدش حنا میزاشتی دیگه اینجوری نمیشد پوستت چون منم استفاده میکنم برا همین میگم 

اللهم عجل الولیک الفرج💚
بله نوره ی اصل البته برای تنبلی ومیل جنسی خوبه...اقایونی هم که اسپرم شون ضعیف هستش اگه استفاده کنن ع ...

اها مرسی از اطلاعاتت نمیدونستم 🥲❤️ منم تنبلی دارم مادرم برای همین اصرار داشت استفاده کنم 

گیگیلیگیلیگیلی
 بیست ساله تو نینی سایت خوبه که 😂 اینجا ۱۴ ساله هام از مادرشوهرشون میگن 

اونارو ولش کن عزیزم دلم برای خودت سوخت 

دستات این جوری شده 

برو داروخانه نشون بده بگو جریان اینه بهت پماد میدن حتما عزیزم