2777
2789
عنوان

بدنسازی بانوان

3191 بازدید | 20 پست

دوستان کسی می‌ره باشگاه بدنسازی؟

فقط 33 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگذار بگویند و بگویند و بگویند.. بگذار بِبُرند و بدوزند و بپوشند.. تو بخند، گوش بده، خیره بمان، هیچ مگو..
من میرفتم قبلا 

من می‌خوام برم،ولی میترسم کل بدنم آب بشه وبدبخت بشم،میخوام فقط شکمم بره تو

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگذار بگویند و بگویند و بگویند.. بگذار بِبُرند و بدوزند و بپوشند.. تو بخند، گوش بده، خیره بمان، هیچ مگو..

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من میرم

عزیزم منم قصددارم برم،درسته میگن باسن وکل بدن آب میشه؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من می‌خوام برم،ولی میترسم کل بدنم آب بشه وبدبخت بشم، میخوام فقط شکمم بره تو

ببین چیزی ب اسم لاغری موضعی نداریم ، ممکنه سینه ت آب شه ممکنه ران و ساق پا و باسنت آب شه سعی کن عضله سازی انجام بدی ن لاغری 

عضو گروه دو ستاره (۱۸ کیلو اضافه وزن)⭐   ✅وزن اولیه :۶۸/۸۰۰    💥هدف :۵۰  (اولین هدف :۶۸) 

نمیشه که همه جا چاق باشه شکم بره تو ورزشه عمل پیکر تراشی که نیس

نه نمی‌خوام چاق باشه،میخوام همه ی قسمت های بدنم فرمش ثابت بمونه،شکمم بره تواگ لاغرنشدم هم مهم نیس میخواستم برای سرگرمی برم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من سه ساله ورزش میکنم

عزیزم به نظرت برم باشگاه ولی رژیم غذاییمورعایت نکنم وزیادبخورم بازم هیکلم آب میشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من سه ساله ورزش میکنم

شماالان لاغری؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نه نمی‌خوام چاق باشه،میخوام همه ی قسمت های بدنم فرمش ثابت بمونه،شکمم بره تواگ لاغرنشدم هم مهم نیس می ...

عزیزم شما نمیتونی انتخاب کنی از کجا بدنت چربی کم کنی ورزشا شکمم عضله میاره نکه شکم تخت کنه ولی اگر شکم داری احتمالا اضافه وزنم داری پس بهتره رو کاهش وزن تمرکز کنی

عزیزم شما نمیتونی انتخاب کنی از کجا بدنت چربی کم کنی ورزشا شکمم عضله میاره نکه شکم تخت کنه ولی اگر ش ...

رژیم غذاییمورعایت نکنم بازم لاغرمیشم؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40