2777
2789
عنوان

به نظرشما من اشتباه میکنم یاحقشه

210 بازدید | 19 پست

باخواهرم که دوسال ازم بزرگتره سروسنگینم مدتهاس وخیلی ازش دلخورم.خیلی مغروره مثلا توی جمع اگه باهاش حرف بزنم قیافه میگیره وخودش دوس داره جو روبه دست بگیره وحرف بزنه یه سری داشت بایکی ازدوستامون توی یه مهمونی میحرفید من باردارم رفتم بهش گفتم خیلی داغم ببین تب ندارم بدون اینکه نگام کنه گفت همه گرمشونه بروپنجره بازکن یه جوری حس کردم بدش اومدازحرفم یه سری تو فاتحه بابابزرگم تواشپزخونه بادخترای فامیل داشتیم حرف میزدیم من یه ذره تن صدامم بلنده قبول دارم خالم تذکرداد که اروم تر حرف بزنید اما بعدش یهو خواهرم صدام کردگفت ارومترصحبت کن فلانی خیلی بدم اومد اسم منو اورد چون چندنفربودیم وخالم هم قبلش تذکرداده بود یادمه دوسال پیش که یه عکس بادوستم استوری کرده بودم وابجیمو هیدن کرده بودم رفته بود ازگوشی شوهرش دراورده بود وسیو کرده بود توگوشیش من دیدم وقتی بهش گفتم گفت به مامان نشون ندادم همینجوری سیو کردم توگالریم من بدم اومد بعدا گله کردم مامانم گفت توگذاشتی همه ببینن خانوادت غریبن فقط.اخه مامانم خوشش نمیاداستوری کنم ازین جاسوس بازیاش بدم میاد واینکه ادعاش میشه واسم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعضی وقتا چقد خوشحال میشم ک خواهر ندارم🤦‍♀️🤦‍♀️

بخداواسه خودت عشق کن من که دوستام بیشتررفیقمن تاخواهر خواهرم ازبچگی چغولیمو میکرد پیش مامانم وچقد کتک خوردم بخاطر حرفاش .الانم که ۳۰سالمه وباردارم انگارنه انگار خواهردارم همیشه ازبالا نگام میکنه انگارعقل کله 

بخداواسه خودت عشق کن من که دوستام بیشتررفیقمن تاخواهر خواهرم ازبچگی چغولیمو میکرد پیش مامانم وچقد کت ...

بیخیال شو پس زندگی خودتو بچسب همون باهاش سرسنگین باش حساب کار دستت بیاد

آره صد در صد، با آدمی که قصد تخریب من رو داشته باشه، یا عین بچه ها باهام رفتار کنه و جدی نگیره آدم ح ...

منم شایداشتباهاتی داشتم توزندگی باهاش قبول دارم نادونی کردم توروابطم باهاش ولی ابجیم نمیگذره ازم وبی محلی میکنه وبه حسابم نمیاره توجمع ها

چندبار خیطم کرده بارفتارش خیلی بهم برخورده منم سرسنگین شدم مامانم همیشه میگه توزندگیت بهتره ابجیت مشکلات زندگیش زیاده درکش کن انگارمشکلات زندگیشو من اوردم واسش که بامن اینجورمیکنه پس چراباغریبه هاخوبه

من چند سال رفتارهای خواهرم تحمل کردم ولی یک  روز  به خودم آمدم دیدم دیگه خسته شدم و تصمیم گرفتم قید خواهری بزنم. والان چند سال برام غریبه شده  دیگه کلا ندید می گیرمش و به مرور برام بی اهمیت شد

عین خودش رفتار کن، هرچی به پر و پاش بپیچی همون اندازه بی محلت میکنه، مطمئن باش یه مدت اصلا بهش اهمیت ...

آره دقیقا الان چندماهه باهاش اینجورم هی بالبخند میادسمتم منم معمولی مثل گذشته هانمیره اویزونش بشم ماچش کنم وفلان ازینم میترسم آه نکشه چون باردارم مامانم میگه ابجیت حق مادری داره برات توقضیه طلاقت ازهمسراولت یادته شبا بهت پیام میداد اعصابت خردبود ینی هیچ خواهری این کارارونمیکنه؟!