2777
2789
عنوان

خانمای اهل چله

92 بازدید | 12 پست

من تو یه چله شرکت کردم 

چند روزی رو نتونستم بخونم 

ولی قضا شو خوندم و برای اونایی که نشد تعدادی صلوات فرستادم

حالا چکار کنم از زیر دین در بیام  قلبم نا آرومه

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم هیچی منم یه چله برداشته بودم چندباریادم رفت قضاشوانجام دادم هیچ عیبی نداره

عزیزم چه  چله ای بود ؟ به خواسته تون رسیدین؟

« اگه این امضا رو خوندی میشه برام یه صلوات هدیه کنی ؟» 🌷

عزیزم چه  چله ای بود ؟ به خواسته تون رسیدین؟

۴۰روزیاسین

اره بعداینکه چله ام تموم شدکارهمسرم ک درست نمیشددرس شدزنگ زدن گفتن استخدام شدی درست فردای بعدتموم شدن چله ام

عزیزم هیچی منم یه چله برداشته بودم چندباریادم رفت قضاشوانجام دادم هیچ عیبی نداره

من میخوام هر روز از اول ۴۰ تا برای هر کدوم از اعضا بخونم آیا خدا قبول میکنه 

حق الناس  از بین میره ؟

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 
مگه نمیگی قضاشوانجام دادی؟دیگه چ نیازیه بازازاول بخونی

یه چند روزی شو نتونستم بخونم اولی که روز اول بود من یادم رفته بود اون روز شروع میشه یک روز دیگه یادم رفت یه دو روز دیگه هم بود که تا دیروقت فیلم نگاه کردم یادم رفت بعدش انقد که خسته بودم غش کردم حالا تو این سن کم حق الناس به گردنم دارم نابود میشم آیا راه حلی دارید ؟

آخه اونایی تو گروه بودن گفتن دیگه چله ناقص شده و دین به گردن اونایی که نخوندن کلی ترسیدم 

یه چند روزی شو نتونستم بخونم اولی که روز اول بود من یادم رفته بود اون روز شروع میشه یک روز دیگه یادم ...

ن بابااینجوری نیس تواونایی ک یادت رفته چن بارک مونده روبخون بگوقضاقضا ادا اداخداخودش بزرگه قبول میکنه نگران نباش

ن بابااینجوری نیس تواونایی ک یادت رفته چن بارک مونده روبخون بگوقضاقضا ادا اداخداخودش بزرگه قبول میکن ...

قربونتون   مرسی آرومم کردید