2777
2789
عنوان

من خیلی ادم خوبی بودم

277 بازدید | 15 پست

و هستم خیلیاااا از اون مشتیاااا تعریفم نمیکنم چیزی ک همه میگن دلم پاک سادم صادقم همه چیم رویه ولی یادم دادن دگ خوب نباشم حیله گر باشم سیاست داشته بلشم دو رو میدونی دگ دوره سادگی گذشته منم دگ نمیخام اون دخار ساده مهربون باشم متنفرم میگن چهرت معصوم 

این کاربر دلش شکسته لطفا مهربان باشین:)

من دختر قشنگیم خانواده خوبی دارم خودم دختر پاکیم تا حالا دست هیچ پسری بهم نخورده دانشجوی روانشناسیم منو ول کرد الان با یکی دگس یعنی واقعا چی میخاست دگ ؟؟؟؟؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اولا که میخوای برای آدمها باشی یا برای خدا اگر هدفت به دست آوردن دل و نظر آدمهاست یا علی  دوما ...

خیلیییی ساده و زود باورم خیلیییییی چون بلدم خوبی کنم چون بلد نیستم ناراحت باشم هرکی هر غلطی دلش خاست باهام کرد دگ نمیکنم یه اشغال عوضی بودن بهتر از ادمی مثل من

خیلیییی ساده و زود باورم خیلیییییی چون بلدم خوبی کنم چون بلد نیستم ناراحت باشم هرکی هر غلطی دلش خاست ...

نقاط ضعف خودت رو با درس‌هایی که از اتفاقات میوفته بشناس و رشد کن و خودتو انسان قویتر و متعالی تر کن 

منو گفتی 

منم جماعت بهم یاد دادن گرگ بشم 

اینجارو جدی نگیر تصور کن ساعت میشینی درد دل میکنی و مشاوره میگیری بعد احتمال داره کاربری که مشاوره میده ۱۱،۱۲ ساله باشه 😐😒هرشخصیتی میتونه پشت گوشی باشه حتی داعشی ، وقتی کسی بهت مشاوره میده حواست باشه زود جو نگیری عمل کنی قبلش بشین خوب فکر کن بعضی اینجا انگار بنزیین تو دستشونه منتظرن شعله اتیش رو بیشتر کنن فقط تشویقت میکنن اره خوب کردی بجای اینکه آرومت کنن و بگن این مشکلات برا هرکسی وجود داره مهم اینه چطور باهاش برخورد کنی ، حواست باشه با مشاوره غلط قربانی عقده ها، مشکلات روحی ، کینه ها ، و بیماری ذهنی دیگران نشی ، دنیای مجازی نمیتونه جای خوبی برای مشاوره باشه به ریسکش نمیهرزه. به این موردم اشاره کنم اینجا هرکس با هر دین و مذهب یا آدم بی دین و خدا هم هست پس حواست باشه هرکس هر حرفی زد زود باور نکن و اعتقاد خودت رو زیر سوال نبر 

ادما سه نوعن

الاغ

گرگ

انسان

تو مثل خود منی عمری الاغت کرده بودن و ذوق میکردی بابتش اما نمیفهمیدی سوارت هسن فکر میکردی کنارتن

حالا که فهمیدی چون تربیتت دست اون اشغالا بوده فقط اونا رو میبینی و فکر میکنی تنها راه انتقام ونجاتت گرگ شدنه

اما راه سومی هم هست که انسانیته و راه نجاتت فقط همینه و اگه گرگ بشی بازم بازیچه دست گرگا میمونی

من روانشناس نیستم پس جواب اشخاص ناراحت و عصبانی و بی ادب رو نمیدم که حالشون بدتر نشه / جنسیت ، اسم ، محل تولد ، سکونت ، نژاد ، قوم ، دین ، مذهب ، گذشته ، حال ، اینده ، رنگ پوست ، چشم ، قد ، وزن ، زبان ، سن ، سواد اصلا مهم نیستن / انسانیت ، امانت داری ، ادب و اداب خیلی مهم هستن / اکثرا رو دوست داشته باش و به عده کمی عشق بورز و به هیچ کس اعتماد و خیانت نکن / با ادبها و بی ادبها خیلی مهمن چون اداب زیستن رو به انسانها یاد میدن / پیشاپیش از همه عزیزان و سروران تشکر و عذر خواهی میکنم / اگه جواب کسی رو ندادم حمل بر بی ادبی نشه یعنی تعلیق شدم یا به سرای باقی شتافتم
به نظرت میتونیم ؟میگن آدمی که ذاتش خوبه،نمیتونه بد بشه 

نظر پایین تر دادم

من روانشناس نیستم پس جواب اشخاص ناراحت و عصبانی و بی ادب رو نمیدم که حالشون بدتر نشه / جنسیت ، اسم ، محل تولد ، سکونت ، نژاد ، قوم ، دین ، مذهب ، گذشته ، حال ، اینده ، رنگ پوست ، چشم ، قد ، وزن ، زبان ، سن ، سواد اصلا مهم نیستن / انسانیت ، امانت داری ، ادب و اداب خیلی مهم هستن / اکثرا رو دوست داشته باش و به عده کمی عشق بورز و به هیچ کس اعتماد و خیانت نکن / با ادبها و بی ادبها خیلی مهمن چون اداب زیستن رو به انسانها یاد میدن / پیشاپیش از همه عزیزان و سروران تشکر و عذر خواهی میکنم / اگه جواب کسی رو ندادم حمل بر بی ادبی نشه یعنی تعلیق شدم یا به سرای باقی شتافتم
ادما سه نوعن الاغ گرگ انسان تو مثل خود منی عمری الاغت کرده بودن و ذوق میکردی بابتش اما نمیفهم ...

ولی حس قوی بودم دارم هرچی بیشتر میخورم قوی تردمیشم