2777
2789
عنوان

کمک

470 بازدید | 42 پست

یکی بگه من بااین جورادماچجوری برخوردکنم مادشوهروخواهرشوهرام پیش من یافامیلاش تامیشینن میگن کاش رفته بودیم خواستگاری فلانی برهمسرم خیلی ناراحت میشم میگم منکه بدی نکردم درحقشون چیزی ازشون نخاستم چرااینجوری میکنن شمابودین چیکارمیکردین؟😔خیلی دلم ازاین حرفا میشکنه .اونوقت من یبارپیش عروس دایی همسرم گفتم مادرشوهرم ایناغذاهای شورمیخورن براشون ضررداره نبایداینقدرغذاشونوشورکنن ناراحت شدن کلی بهشون برخوردبخدافقط ب فکرشون بودم گفتم .اونوقت انتظارداره همسرم من ازاین حرفاناراحت نشم😢😢😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقدر بده این رفتارا..به همسرتون بگید ک مامانت این حرفو زد

روی اسب باله دار تویی تنها تکسوار💕😌عشقِ رویایی من😍تویی عشق موندگار 😍 ❤️ فصل بارونه و عشق رو غبار نسترن😌منوتوعاشق هم😌😍توی خواب گل شدن❤️

بخدایبارنگفتم چرامنوتبردین ارایشگاه بربله برون یامحضراصلاچرابرام خریدنکردین حتی منونبردن ب عنوان عروس ارایشگاه ک اصلاحم کنن مادرم دیدناراحت شدم خودش بلندشدارایشم کردیکم اصلاحم کرد😢😢😢هیچکاری برام نکردن بخداهیچ کاری اماهمیشم منت میزارن سرن

بي ملاحظه هستن ديگه,به همسرت بگو اگه تو تذكر ندي بهشون خودم اينكارو ميكنم و اونموقع ديگه هرچي كه مونده توي دلم رو بازگو ميكنم

قانون انتظار میگه منتظـر هر چی باشی وارد زندگیــت میشه...پس دائم با خودت تکرار کن : امـروز منتظـر عالیترین اتفاق ها هستم

عزیزم خودتو دست کم نگیر یکم اعتماد ب نفس داشته باش،اگه اشتباه نکنم میگفتی تو پستای قبلی ک شوهرت همش حرف حرف خودشه ب خواسته تو اهمیت نمیده،الانم ک خانوادش اینطور میگن،بگو کسی مجبورتون نکرده بود ک بیاین خواستگاری،شما دیگه عروس خانواده ای خوب یا بد باید بهت احترام بزارن،شوهرت باید بهشون تذکر بده نه اینکه پشتشون دربیاد

سالها بگذشته از میلاد من🍁    کو یکی مردانه باشد یاد من.    🍁  من و تنهایی و یک شمع روشن.🍁  خدایا نکند باد بیاید😢
چه حرف نپخته ای می زنن  ، اونم جلوی شما ، خیلی عجیبه

بخداهی میگن فلانی چقدرخوبه چ استباهی کردیم نرفتیم خاستگاری کاش میگرفتیم بربرادرمون وپسرم😢😭😭بااینکه خودخاهرش منومعرفی خانواده کردامااباین حرفااذیتم میکنن .