2777
2789
عنوان

کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 470 بازدید | 42 پست

عزیزم اشتباه تو اینه ک از اول کوتاه اومدی ،تو خرج و مخارج و هزینه ها مراعاتشونو کردی الانم ک ب بی احترامیاشون جواب نمیدی پررو شدن فک میکنن هر کاری میتونن بکنن،منم اول احترام میزاشتم جواب نمیدادم ولی وقتی دیدم نه دیگه احترام بیجا زیادیشونه پررو شدن یکبار ک جوابشو دادم دیگه جرات حرف زدن ندارن،توام خیلی مظلومی یکم ب خودت بیا ،چی از شوهرت و بقیه کم داری ک کوتاه میای پبششون،بخدا اونایی ک خرجای سنگین میزارن رو دست بقیه عزیزتر از اونایی ان ک مراعات میکنن

سالها بگذشته از میلاد من🍁    کو یکی مردانه باشد یاد من.    🍁  من و تنهایی و یک شمع روشن.🍁  خدایا نکند باد بیاید😢

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من جای شما باشم هیچ رفت و آمدی باهاشون نمیکنم که بدونن حرفشون چقدر زشته، همسرت هم بگه بهشون ، و واقعا هم نرو تا حساب کار دستشون بیاد 

سکوت زیاد و نجابت برای این آدما اصلا جواب نمیده

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد
اینجا شوهرت به نظرم بایدباهوش برخورد کنه .یا خودت قشنگ بگو فکرنمیکنیند من ناراحت میشم ازحرفتون.من خو ...

من حرفی بزنم زودمیان ب مادرم اطلاع میدن 😭😭😭خانواده منم نمیخان اینجورشه یادعواپیش بیادسرهمینم میمونم بنظرتون درسته ج بدم؟همونجااناراحت شدم اعلام کنم

من جای شما باشم هیچ رفت و آمدی باهاشون نمیکنم که بدونن حرفشون چقدر زشته، همسرت هم بگه بهشون ، و واقع ...

منم الان تادعوت نکنن نمیرم اوناهم ماهی یباردوباربزوردعوت میکنن هرچقدرم همسرم بگه میگم نمیام خستم حالم خوب نیس یاک میگم وقتی میام بهم احترام نمیزارن منوخوردمیکنن دعوامیشه😔😔😔

من حرفی بزنم زودمیان ب مادرم اطلاع میدن 😭😭😭خانواده منم نمیخان اینجورشه یادعواپیش بیادسرهمینم میمو ...

بله ناراحتیتو نشون بده

وقتی میگن کاش خواستگاری فلانی رفته بودیم ، بگو یه کم دیر به این نتیجه رسیدید فعلا قرعه به نام منه

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد
هرحرفی داری ازاین به بعدرک باخودشون درمیون بذارنه بادعوا .ولی هیچ وقت جلوشوهرت غرغراونارونکن چون دید ...

😔😔نمیشه انقدراعصابموخوردمیکنن یاشوهرم تاازاونادفاع میکنه میگم میگم بریم خریدمیگه خیلی ولخرجی بااینکارنمیتونم کاری کنم خونه بخرم یاماشین میگه خواهراموببین چقدرکم خرجن منم عصابم بهم بریزه میگم خاهرات هرروزی جورلباس تنشونه تاحالای لباسودوبارتنشون ندیدم هرسری اومدم دیدلباس جدیداومده اولشوتن خواهرات میبینم سراین چیزازوددعوامیشه اوناباپول خودشون میخرن یابابام میده منکه نمیدم😢😭درحالیکه پدرش خیلی خسیسه همروهمسرمن میده خرج ۸نفروفقط همسرمن میده 

جلوي آدمي كه قبل از گفتن حرفش فكر نميكنه چكار ميشه كرد ؟!؟

سكوت !! چون هر چي بگي جمله بعديش هم از زبونش و بدون فكر مياد بيرون.

تو نيم ديگر من نيستي تمام مني ....👨‍👩‍👧♥️ 
بله ناراحتیتو نشون بده وقتی میگن کاش خواستگاری فلانی رفته بودیم ، بگو یه کم دیر به این نتیجه رسیدید ...

چی میشدنسل همچین ادمایی اززمین منقرض میشد😭😭شب وروزم شده فکروخیال وگریه ازبس گریه وفکروخیال کردم جون ندارم چشام کلاگودرفته 😭😭😢

جلوي آدمي كه قبل از گفتن حرفش فكر نميكنه چكار ميشه كرد ؟!؟ سكوت !! چون هر چي بگي جمله بعديش هم ...

سری دعوامامانم نفرینشون کردگفتم مامان نکن اینکاروایناانقدرشانس دارن ک یکیم بیادجلودرشون جون میده برایناازبس شانس دارن بخداهیچی نیستناامایکاری کردن همه میکنن خیلی سطحشون بالاس وخیلی ادمای خوبین اماباهاشون فامیل ک میشی تازه میفهمی چ ادمای مزخرفین مخصوصاباعروس غریبه دشمنن فقط عروسای فامیل وتحویل میگیرن  دیدم ک میگمازن برادراشون همه فامیلن بجزیکی انقدرم ازاون غریبه بدشون میادک نگو 

سری دعوامامانم نفرینشون کردگفتم مامان نکن اینکاروایناانقدرشانس دارن ک یکیم بیادجلودرشون جون میده برا ...

قديميا ميگن؛

ظالم ،سالم !!

اين حكايت خيلي از آدمهاي اين روزگارِ.

تو نيم ديگر من نيستي تمام مني ....👨‍👩‍👧♥️