2777
2789
عنوان

کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 470 بازدید | 42 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مادر شوهر منم اوایل از این اخلاقا داشت نمیدونم مخصوصا این حرفارو میزد یا منظوری نداشت فقط میخواسته بگه که پسرم خیلی خوبه مدام میگفت فلانیو میخواستیم بگیریم فلان کسو معرفی کردن هی از این چیزا کاری نمیشه کرد سعی کنید حساس نشید

این نکته رمز اگر بدانی دانی     هر چیز که در جستن آنی انی

من فكر ميكنم خيلي بي سياست و ساده هستن 😐😐😐😐

بـَعضــی آه هـا را هـَرچـِقدر هم از تـه دل بــِکشـی سیـنه ات خـالـی نمـیشـود. امروز سـینه مـَن پـُر از همان آه هـاست!!!!
بخدایبارنگفتم چرامنوتبردین ارایشگاه بربله برون یامحضراصلاچرابرام خریدنکردین حتی منونبردن ب عنوان عرو ...

خب منم اگه دربرابر این کارها سکوت میکردم ببخشیدا روسرم سوارمیشدند بعضی موقع ها واقعا باید جواب داد تا بفهمند ناراحتیم

اون که همیشه باهاته پاهاته
خب منم اگه دربرابر این کارها سکوت میکردم ببخشیدا روسرم سوارمیشدند بعضی موقع ها واقعا باید جواب داد ت ...

😔😢😭نمیدونم چیکارکنم الانم ک خواهرشوهرامومیبینم بجزسلام باهام حرف نمیزنن بجای اینکه من ناراحت باشم اوناناراحتن

شوهرم میگه نرفتن ک من الان اینجام چراالکی خودتوناراحت میکنی 

خب عزیزم به همسرت بگو اگر مادر من جلوی شما بگه کاش دخترم رو به خواستگار قبلیش میدادم و تعریف اونها رو میکرد باز هم این حرف رو می زدید ؟

زبان سرخ سر سبز می دهد بر باد

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد
خب عزیزم به همسرت بگو اگر مادر من جلوی شما بگه کاش دخترم رو به خواستگار قبلیش میدادم و تعریف اونها ر ...

گفتم خندیده فقط میگه الان ک ندادن دادنت ب من امتحانم کردم اصلاانگارن انگار

اینجا شوهرت به نظرم بایدباهوش برخورد کنه .یا خودت قشنگ بگو فکرنمیکنیند من ناراحت میشم ازحرفتون.من خودم همون موقع اگه ناراحت بشم میگم برای همین همش ادم شوهرام میگندماخیلی این اخلاقت رودوست داریم که میگی ونمیزاری کینه بشه تودلت

اون که همیشه باهاته پاهاته
ازاین به بعدتاخانواده شوهرت حرفی میزنند خودت جوابشونوبده ولی جلوشوهرت چیزی نگو یابدیشونونگو

مشکلم اینجاس نمیدونم چی بگم ک بی احترامی نشه اخرشم دعوانشه .من کلاازاول ی دختربودم ک کلاسرم توکارخودم بوده حتی باکسیم دوس نمیشدم کلاسرزبون ندارم 😔😔ازبس تولاک خودم بودم باکسی نپریدم توهیچ‌مسایلیم قاطی نمیشدم