2777
2789
عنوان

دلتنگی....

158 بازدید | 19 پست

اولین عشق، اولین بوسه، اولین آغوش... تو اوج نوجوونی‌‌.‌.‌. اون شور و اشتیاق دیدار اون حس ناب دوست داشتن که از عمق دل بود که پاک و یی ریا و خالص بود

تنها ۱۷ سالم بود من دختری خجالتی پر از حس جوونی و سرزندگی... دختر کوچولویی که همیشه خنده هاش قشنگ بود و برق چشماش گیرا.‌‌.‌.

به یاد اون احساس شرم و خجالت زدگی اولین بوسه که روی لبام حس کردم؛ هول هولکی ولی ناب..‌. مثل همه اولین هایی که ناب هستن

سرم و پایین انداختم و یه لبخند روی لبام اومد....

آغوش گرمی که تکیه گاه امنم میدونستم و نمیخواستم ازش جدا بشم.... وقتی بعد کلی دوری میدیدمش تنها جایی که اشک های دلتنگیمو اونجا میریختم همون اغوش و شونه ها بود‌‌‌... میگفت گریه نکن که طاقت دیدن اشکاتو ندارم....

به یاد قدم زدن های یواشکی زیر بارون دستای گرمش که دستامو میگرفت..‌. و من انگار دنیارو داشتم 

پنج سال گذشت‌‌‌ و  من زنی هستم که خنده هاشو معشوقش کشت... زنی پر از احساس تنهایی و ترد شدگی

همون زن حسودی که چشم دیدن هیچ زوجی رو نداره همون زنی که دلش خونه 

چرا یادش نموند دختری رو که با همه نداری ها و سختی هاش به پاش موند؟ 

یهو دلشو زدم یهو دیگه براش عزیز نبودم.... 

چطور تونست دستای منو ول کنه و منو تو تنهایی و تاریکی بزاره؟ با اعتماد از دست رفته چه کنم؟ با دلی که از من برد و بهم پس نداد چه کنم؟ با دلتنگی های مداوم چه کنم؟

حس میکنم کل دنیا روی شونه هام سنگینی کرده منی که تمام ایندم رو کنار اون تصور کرده بودم الان با جای خالیش چه کنم؟

مثل همیشه بغلم که کرد اشکام جاری شدن.‌‌.. گفتم یه وقت نری من تنها بشم، دیوونه بشم! گفتم بخدا طاقت جدایی از تو رو ندارم نابود میشم چیزی از من نمیمونه دیگه..‌. گفتم میترسم بری میترسم دیگه نتونم بغلت کنم

گفت قول مردونه میدم خودم کنارتم تنها نمیمونی

اخا نامرد این بود رسم مردونگی؟؟؟

به یه ماه نکشید رفت.‌‌.‌.

کسی چه میدونه چی کشید این زن بدقلق و بدخلق افسرده....

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خیلی منم ناراحتم تو زندگیم خیلی مشکل دارم هم از عشقم شدم هم آرامش ندارم اون بعد۱۲ سال  همچنان م ...

باز برای شما دو طرفه بوده منی که پنج سال باهاش بودم و دلم بهش خوش بود اما اون یکباره هزار بهونه الکی اورد و رفت.‌‌‌.‌

ولی کاش میتونستی جلوی خاتواده وایسی اول🥲

شایدم سرنوشت لعنتی این بوده...

شاید تقدیره:) منم ی ساله کات کردم امشب هواشو کردم یهویی

با اینکه فراموشش کردم دورشم خط کشیدم🙂

-آنکه‌یکبار از‌ مرامش‌ زخم‌ خوردی‌ را‌ نبخش! پوست اندازی‌چه‌تغییری‌دهد‌ در‌ ذاتِ‌مار؟!  «پروفم عکس خودمه🙂» مدرك تو فقط يه تيكه كاغذه،تحصيلاتت در رفتارت ديده ميشه:))
باز برای شما دو طرفه بوده منی که پنج سال باهاش بودم و دلم بهش خوش بود اما اون یکباره هزار بهونه الکی ...

چرا زن؟

اگر افکار منفی را با افکار مثبت جایگزین کنید،  نتایج مثبتی به دست می آورید.                                                                                                                                      خدایا.                                                                   هزاران بار به مو رسوندی ولی نذاشتی پاره شه ی وقتایی هم پاره شد ولی دوباره چسبوندیش .هزاران لبه پرتگاه قرارم دادی ولی لحظه اخر دستمو گرفتی !بارها خسته شدم ،ناامید شدم بریدم ولی باز یه نوری نشونم دادی و امیدوارم‌کردی ..   
شاید تقدیره:) منم ی ساله کات کردم امشب هواشو کردم یهویی با اینکه فراموشش کردم دورشم خط کشیدم🙂

دقیقا🥲

هعی میفهمم منم با اینکه قیدشو زدم ولی بعد مدت ها دلم بدجور تنگ میشه بعد میگم اگه بدون من خوشه بزار خوش باشه...

دقیقا🥲 هعی میفهمم منم با اینکه قیدشو زدم ولی بعد مدت ها دلم بدجور تنگ میشه بعد میگم اگه بدون من خو ...

چرا بهم زدین عزیزم؟ اگ میتونی بهش برگرد گاهی وقتا فرصت دادن خیلی ام بد نیس البته اگه اونم حسش بهت اینطوری باشه:) ولی من ک نمیتونم چون شرایطم فرق میکنه

-آنکه‌یکبار از‌ مرامش‌ زخم‌ خوردی‌ را‌ نبخش! پوست اندازی‌چه‌تغییری‌دهد‌ در‌ ذاتِ‌مار؟!  «پروفم عکس خودمه🙂» مدرك تو فقط يه تيكه كاغذه،تحصيلاتت در رفتارت ديده ميشه:))
چرا بهم زدین عزیزم؟ اگ میتونی بهش برگرد گاهی وقتا فرصت دادن خیلی ام بد نیس البته اگه اونم حسش بهت ای ...

چند باری این کارو با من کرد رفت یا من برگشتم یا اون برگشت و فرصت دوباره دادم

همش تحقیرم میکرد یه مدت حرفاش این بود که من مدرک دکترا دارم تو یه ناخنکار هستی زن من نباید ناخنکار باشه که باید تحصیل کرده باشه

گفتم با تایم کمی که دارم میرم پیام نور ادامه میدم چون من کار میکنم کلا گفت باشه ولی بازم حرف دهنش این بود که پیام نور چیه یه دانشگاه حسابی باید میرفتی پزشک یا دندون پزشک میشدی🫠

گفت اگه پزشک بودی تا الان ازدواج میکردیم ولی با ناخنکار نمیتونم ازدواج کنم من پزشک میخوام

گفت برو بینیتو عمل کن گفتم نمیکنم گفتم مگه روزی که میگفتی برام میمیری و منو انتخاب کردی با همین بینی و چهره انتخاب نکردی؟؟ مگه همینجوری عاشقم نبودی؟؟؟؟

همیشه سعی داشت عین یه عروسک منو طبق خواسته های خودش تغییر بده

بعد اون مدتی که همش این حرفارو بهم زد و تحقیرم کرد گفتم دوست دارم ولی تو هم منو همینجوری که هستن دوست داشته باش مگه نمیگفتی عاشقمی؟؟

من بینیم اینه شغلمم اینه عوض هم نمیشه یا تص۰میم میگیری همیشه همینجوری کنار من بمونی یا برای همیشه میری

گفت برای همیشه میرم و تو هم با هرکی دوس داشتی میتونی ازدواج کنی و زن اینجوری نمیخوام🙂

به همین راحتی بعد ۵ سال دلمو وحشتناک شکست و رفت

حس میکنم کل وجودم خورد شده

چند باری این کارو با من کرد رفت یا من برگشتم یا اون برگشت و فرصت دوباره دادم همش تحقیرم میکرد یه مد ...

ببین ۵ سال واقعا سخته چون وابستگی شدید برا آدم ایجاد میکنه

ولی این سمی بوده و راحت تخریبت میکرده:) بمیرم برات پسرا چقد نامردن

چ راحت ی رابطه رو ب چوخ داد

ولی تو لیاقتت بیشتر ازیناس مگع ناخونکاری چشه؟ اون میخواست اعتماد ب نفستو خراب کنع