2777
2789
عنوان

دلتنگی....

| مشاهده متن کامل بحث + 158 بازدید | 19 پست
ببین ۵ سال واقعا سخته چون وابستگی شدید برا آدم ایجاد میکنه ولی این سمی بوده و راحت تخریبت میکرده:) ...

خیلی وابسته بودم جوری که هنوز که هنوزه دیگه هییچ حسی به هیچ پسری ندارم و اونقدر که از این وابستگی اسیب دیدم حتی حال نگاه کردن به صورت هیچ پسریو ندارم انگار این روابط و احساسات دیگه برام تموم شدست...

دقیقا همینجوره...

اصلا مگه عشق شغل و تحصیل و قیافه میشناسه؟

قدش کوتاه بود هزار ایراد دیگه داشت اما من از ته دل عاشقش بودم حتی عاشق نقصاش

واقعا برای اون عشق ‌خالصی که بهش داشتم میسوزمو تمام احساساتی که هدرشون دادم این چند سال....

هعی

خیلی وابسته بودم جوری که هنوز که هنوزه دیگه هییچ حسی به هیچ پسری ندارم و اونقدر که از این وابستگی اس ...

این حرفا که درسته ولی عشق غرور نمیشناسه

اگه تورو میخواست باید برمیگشت عذرخواهی میکرد و غرورو میزاشتم کنار پس تورو بازیچع میدونسته🙂 چن وقته تموم کردین؟

-آنکه‌یکبار از‌ مرامش‌ زخم‌ خوردی‌ را‌ نبخش! پوست اندازی‌چه‌تغییری‌دهد‌ در‌ ذاتِ‌مار؟!  «پروفم عکس خودمه🙂» مدرك تو فقط يه تيكه كاغذه،تحصيلاتت در رفتارت ديده ميشه:))

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این حرفا که درسته ولی عشق غرور نمیشناسه اگه تورو میخواست باید برمیگشت عذرخواهی میکرد و غرورو میزاشت ...

کاملا موافقممم

الان ۲ ماهه و هیچ خبری نیست منم کامل گذاشتمش کنار🙂🥲

کاملا موافقممم الان ۲ ماهه و هیچ خبری نیست منم کامل گذاشتمش کنار🙂🥲

راهکار فقط زمان و صبره

تمام! یا کارماشو پس میده یا ب غلط کردن میوفتع

-آنکه‌یکبار از‌ مرامش‌ زخم‌ خوردی‌ را‌ نبخش! پوست اندازی‌چه‌تغییری‌دهد‌ در‌ ذاتِ‌مار؟!  «پروفم عکس خودمه🙂» مدرك تو فقط يه تيكه كاغذه،تحصيلاتت در رفتارت ديده ميشه:))