2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 969 بازدید | 121 پست
خوشبحالت مجردی هر مجردی رو میبینم کلی حسرت میشینه تو دلم  اخلاقش خوبه با من که خوبه  ...

اگر آدم خوبی باشه در کنارش احساس آرامش داری چرا میخوای جدا شی ؟ بیخودی خسرت نخور با همسرت برو گردش بیرون و...

با یک روانشناس عالی که هر روانشناسی مطرح کن

خب اصلا در این باره باهاش صحبت کردی ؟ به این فکر کردی که اگر جدا بشی هر کسی شاید دیگه نیاد  ا ...

من مشکل لباس پوشیدن نیس مشکلم اینه که من اگه بمونم باهاش فقط از رو ظاهر بهش محبت میکنم تو دلم یه چیز دیگه اس گناه داره اونم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگر آدم خوبی باشه در کنارش احساس آرامش داری چرا میخوای جدا شی ؟ بیخودی خسرت نخور با همسرت برو گردش ب ...

از رو ظاهر شادم از درون دارم هر دقیقه نابود میشم همش گریه 

من مشکل لباس پوشیدن نیس مشکلم اینه که من اگه بمونم باهاش فقط از رو ظاهر بهش محبت میکنم تو دلم یه چیز ...

میدونم چی میگی 

خودم دو روز پیش با یک آقا جلسه آشنایی داشتم وصع مالیش خوب بود ولی اصلا به دلم ننشست ب خودم گفتم اگه باهاش ازدواج کنم شاید از بیرون خوشبخت به نظر بیام ولی خودم درونی احساس خوشبختی نمیکنم و همیشه شاید حسرت بخورم بخاطر همین ردش کردم ک ن به خودم و نه به اون خیانت بکنم اونم میره با کسی ک دوسش داره ازدواج میکنه ولی مادرم با من قهر کرده :)ولی به نظرم کار عاقلانه ای کردم 

اشکالی نداره بگم بهت که واسه این هس لیاقت آدم خوب  و زندگی سالم رو نداری عزیزم ؟

بخدا تقصیر خودم نیس تا وقتی پیشم سعی میکنم به چیزی فکر نکنم ولی وقتی میره یا یه نفر که مجرده میبنم کلی حسرت میخورم

میدونم چی میگی  خودم دو روز پیش با یک آقا جلسه آشنایی داشتم وصع مالیش خوب بود ولی اصلا به دلم ...

ارع واقعا کار خوبی کردی منم نامزدم دفعه اول به دلم ننشست که وضعم اینه ولی خانوادم نذاشتن بکشم عقب خوشبحالت زود تصمیم گرفتی 

من از درون دارم نابود میشم دیگ آلزایمر گرفتم بخدا لرزش دست سر درد 

نامزدمم آدم بدی نیس هر چی بهش بگم نه نمیگه  فقط رو لباس پوشیدن و اینا یکم گیر میده  نمید ...

اسی به شدتتتت درکت میکنم منم تو همین وضعیتم

خیلییی بده

هم میخواییش هم نمیخواییش

شوهرت هم عالیه ها بد نیست که بگی بده ولی واقعا ادم نمیدونه چشه

منم نمیدونم چیکار کنم🤦‍♀️

اسی به شدتتتت درکت میکنم منم تو همین وضعیتم خیلییی بده هم میخواییش هم نمیخواییش شوهرت هم عالیه ها ...

عقدی یا ازدواج کردی ؟؟

دقیقااااا  آدم تکلیفش با خودش معلوم نی