2777
2789
عنوان

ازدواج

969 بازدید | 121 پست

سلام بچه ها من چند ماه عقد کردم ولی پشیمون شدم نامزدمم آدم بدی نیس اصلا خیلی هم بهم محبت میکنه کلی باز دلم میخوا مثل دوستای مجردم باشم دوست داشتم ازدواج با عشق باشع سنتی ازدواج کردیم خودم ۱۹ سالمه 

خانوادم اصلا پشتم نیستن از همه بیشتر مادرم اذیتم میکنه مشاوره هم با مادرم حرف زد داشت روانی میشد آخر جلسه هم گفت من با این وضعت نمیزارم تو طلاقت بگیری  مشاوره گفت ها 

حالا نمیدونم چکار کنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا دوست نداری ازدواج کنی یکم بیشتر توضیح بده

نمیدونم چرا اینجوری اصلا وقتی میاد پیشم خوبه  ولی وقتی میره همش میگم کاش عقد نمیگردم این چه بدبختی بود من دچار شدم 

حس میکنم دوسش ندارم اونجور که اون منو دوست داره من دوسش ندارم

مگه طلاق گرفتن الکیه!!!!بدون فکر ازدواج کردی ، حداقل برای جدایی درست فکر کن

بخدا دیگ نمیدونم چه کاری درسته چه کاری غلط موندم بین دو راهی

یه راه میگم عروسی کنم بهتره ولی باز میگم چجور میتونم الکی بهش محبت کنم تا کی آخه

بابا اونایی هم ازدواج کردن با عشق همچین چیز رویایی نیست همون روزمرگیه باور کن بقیش که عاشقانه باشه ب ...

نامزدمم آدم بدی نیس هر چی بهش بگم نه نمیگه 

فقط رو لباس پوشیدن و اینا یکم گیر میده 

نمیدونم چکار کنم حس میکنم گناه داره جدا بشم بهتره 

بخدااز فکر و خیال دارم میمیرم

نمیدونم چرا اینجوری اصلا وقتی میاد پیشم خوبه  ولی وقتی میره همش میگم کاش عقد نمیگردم این چه بدب ...

دوسش نداری؟ یا از مسئولیت غیره میترسی 

منم ۱۹ سالمه اما فکر میکنم ۱۹ سالگی خیلی برا ازدواج زوده آخه میدونی من میگم آدم تا ۲۵ سالگی هر کاری دوست داره بکنه بعدش ازدواج

اخلاق همسرت چطوره؟

دوسش نداری؟ یا از مسئولیت غیره میترسی  منم ۱۹ سالمه اما فکر میکنم ۱۹ سالگی خیلی برا ازدواج زود ...

خوشبحالت مجردی هر مجردی رو میبینم کلی حسرت میشینه تو دلم 

اخلاقش خوبه با من که خوبه 

هم دوسش ندارم هم میترسم برم تو زندگی نتونم بهش تعهد داشته باشمهر کاری برام میکنه فقط همون لحظه اس وقتی میره از فکر و خیال مریض میشم 

نامزدمم آدم بدی نیس هر چی بهش بگم نه نمیگه  فقط رو لباس پوشیدن و اینا یکم گیر میده  نمید ...

خب اصلا در این باره باهاش صحبت کردی ؟

به این فکر کردی که اگر جدا بشی هر کسی شاید دیگه نیاد 

اگه میخوای جداشی خوب فکر کن همه جوانب بسنج 

واقعا اکه ادم خوبیه بخاطر ی لباس پوشیدن حیف نیست 

تو با هر کسی ازدواج کنی یکسری اخلاقای بد داره 

خوشبحالت مجردی هر مجردی رو میبینم کلی حسرت میشینه تو دلم  اخلاقش خوبه با من که خوبه  ...

همیکنه دوسش نداری باعث شده بعضی رفتاراش بره رو مخت 

چرا علاقت اونقدر نبود عقد کردی دختر خوب