2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 969 بازدید | 121 پست
اصلا رفیقی ندارم منظورم همون دخترای مجردی هس که میبنم

فکر میکنی اونا ازدواج کنن معذرت میخام اصلا تو رو دیگه حساب میکنن ؟ یکم زبر و زرنگ باش بچسب به شوهرت 

مقایسه اشتباهی داری وقتی مرحله مجردی رو گذروندی ولی باز خودتو با اونا مقایسه میکنی عزیزم

فکر میکنی اونا ازدواج کنن معذرت میخام اصلا تو رو دیگه حساب میکنن ؟ یکم زبر و زرنگ باش بچسب به شوهرت& ...

من اصلا از مجردی چیزی نفهمیدم. تا خواستم لذت ببرم شوهرم دادن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چند سالته  ازدواجت سنتی بود ارع؟؟ تو دفعه اول شوهرت به دلت نشست؟ من دیگ خسته شدم هم می ...

من بیست سالمه

سنتی بود ولی خودم خواستم و شوهرم به دلم نشست جواب دادم

موقعیتش هم خوب بود قبول کردم ولی الان تقریبا یکسال و نیمه که عقد کردم اوایل هم خوب بود ولی الان هی میگم اشتباه کردم شاید ازادیمو از دست دادم و با اینکه محدودیت هم ندارما صرفا مسئولیته ولی خسته شدم

همه امیدم به اینه که عروسی که کردم رفتم خونه خودم خوب شه اوضام

همه همینو میگن که بعد عروسی خوب میشه همه چی

من بیست سالمه سنتی بود ولی خودم خواستم و شوهرم به دلم نشست جواب دادم موقعیتش هم خوب بود قبول کردم ...

ولی من حس میکنم عروسی کنم وضعم بدتر بشه میترسم فکرم پیش شوهرمونباشه 

همش تو فکر طلاقم

ولی من حس میکنم عروسی کنم وضعم بدتر بشه میترسم فکرم پیش شوهرمونباشه  همش تو فکر طلاقم

میدونی چه الان طلاق بگیری چه بعدا مهر طلاق میخوره به شناسنامه امت و مطلقه حساب میشی 

به نظرم بهترین کار اینه که به خودت فرصت زندگی کردنو بدی

بعدا تصمیم درست بگیری

خوشبحالت مجردی هر مجردی رو میبینم کلی حسرت میشینه تو دلم  اخلاقش خوبه با من که خوبه  ...

چندسالشه

خدایا💙                                                            قصه وکالت را زیاد شنیده ام  اما قصه ی وکیلی چون تورا نه ...                                                   توکه وکیل باشی همه حق ها گرفتنی است               پرونده ای که تو وکیلش باشی قصه اش ستودنی است .... 🩵💙

حتما با یه مشاوره خبره صحبت کن و خودتو بستز زندگیتو بیخود ازبین نبر. اینا ک شما میکی تباه کردن ایندته 

من خودم ۱۷سالگی عقد‌کردم ب زور 

اما همه کار برانگهداشتن زندگیم کردم الان ک ده سال بعدشه دوستام ک حسرت ازادیشونم میخوردم حسرت شوهر و زندگی منو میخورن 

اینایی ک.میشینن میگن زن باید فلان باشه و بیسار باشه همش الکیه.زن فقط باید مستقل باشه بخصوص از  لحاظ مالی .دعا کنید منم شاغل بشم 😍تو تاپیک های معرفی کتاب خوشحال میشم تگ م کنید همچین اگر کتاب خون هستین کتاب های خوبی ک خوندین رو بهم بگین خوشحال میشم 🌺🤍