2777
2789
عنوان

کسی بوده بعد ای وی اف دچار لکه بینی شده باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 570 بازدید | 55 پست
راستش من رفتم یه پزشک عمومی گفتم برام چکاب قبل بارداری بنویسه.،فقط نمیدونم پاپ اسمیر هم بودش یا ...

پاپ اسمیر ازمخاط رحمت نمونه میگیرند میتونی بری بهداشت شهرتون که زیر نظرش هستی هم برات  انجام بدند بعد نمونه ببری آزمایشگاه 

چقدر سخته توی رویاهات با کسی حرف بزنی وزندگی کنی در حالی که بدونی توی واقعیت هیچ وقت نمی تونی داشته باشیش
اینم بگم من هنوز اقدام به بارداری نکردم برای تعیین جنسیت و اینا میخوام ای وی اف کنم 

عزیزم شما اول اقدام کن ان شاالله طبیعی باردار شدی که دیگه نیازی نباشه بری ای وی اف

چقدر سخته توی رویاهات با کسی حرف بزنی وزندگی کنی در حالی که بدونی توی واقعیت هیچ وقت نمی تونی داشته باشیش

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم من آزمایش دادم منفی شد الان تو سری انتقال دادم هردوسری زودتر از موعد پریود میشم،ان شالله برای ...

عزیزم میوه به و لوبیاسبز پخته میگن خوبه واسه رحم موقعی که انتقال میدی شمام بخور

زندگی واقعی یه چیزی بین اینستا و نی نی سایته
آخی عزیزم ❤️ ❤️ ❤️ انشاءالله بالاخره دامنت سبز میشه من 3 بار آی وی اف کردم بار سوم گرفت الان دخترم 2 ...

سلام میشه بگی مشکلتون چی بوده که ای وی اف کردین؟ و هزینه ای وی اف چقده؟

برام دعا کنید :) همین
[QUOTE=341313564] تقریبا یک ماه طول میکشه ام نه اینکه یک ماه مدام دکتر باشی از روز دوم پریودی میری د ...

بستگی به تعداد جنین که تشکیل شده،برای من سری اول یکی ولی سری دوم ۲ تا انتقال داد اگه تعداد جنین زیاد باشه بعضی دکتر ا تا ۳ تارا انتقال میدن 

بستگی به تعداد جنین که تشکیل شده،برای من سری اول یکی ولی سری دوم ۲ تا انتقال داد اگه تعداد جنین زیاد ...

اها اوکی 

خیلی ممنون از راهنماییتون  ….امیدوارم بزودی نی نی سالم و قشنگی ب دنیا بیارین🌹

اها اوکی  خیلی ممنون از راهنماییتون  ….امیدوارم بزودی نی نی سالم و قشنگی ب دنی ...

مرسی عزیزم همچنین شما

عزیزم زیاد استغفار کن ان شالله نی نی دار میشی زودتر

عزیزم هر راهی که بگی رفتم دکتر نبود که نرفته باشم نذر ودعا نبوده که نکرده باشم ولی نمیدونم حکمت چیه که نمیشه

عزیزم هر راهی که بگی رفتم دکتر نبود که نرفته باشم نذر ودعا نبوده که نکرده باشم ولی نمیدونم حکمت چیه ...

ان شالله میشه توکل بخدا

زندگی واقعی یه چیزی بین اینستا و نی نی سایته
عزیزم هر راهی که بگی رفتم دکتر نبود که نرفته باشم نذر ودعا نبوده که نکرده باشم ولی نمیدونم حکمت چیه ...

چرا اسم کاربریت انقد غم انگیزه؟ یه ذره به خودت اعتماد داشته باشه. به خودت انرژی بده. ان شاءالله حتما مادر میشی نگران نباش انقد

من امیدم به خداست....بعد خدا هم به خداست....