2777
2789
عنوان

کسی بوده بعد ای وی اف دچار لکه بینی شده باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 570 بازدید | 55 پست
چرا اسم کاربریت انقد غم انگیزه؟ یه ذره به خودت اعتماد داشته باشه. به خودت انرژی بده. ان شاءالله حتما ...

بخدا اینقدر که از حرف مردم خسته شدم از دکتر خسته نیستم ۹سال به خودم امید دادم که میشه ولی باز نشد 

چقدر سخته توی رویاهات با کسی حرف بزنی وزندگی کنی در حالی که بدونی توی واقعیت هیچ وقت نمی تونی داشته باشیش
بخدا اینقدر که از حرف مردم خسته شدم از دکتر خسته نیستم ۹سال به خودم امید دادم که میشه ولی باز نشد&nb ...

اگه دوست داشتی خصوصی بهم پیام بده. شاید حرفام آرومت کنه.  اگه هم پیام ندادی فقط بدون و مطمئن باش خدا حتما حاجت دلتو میده توام مادر میشی بلاخره عزیزم

من امیدم به خداست....بعد خدا هم به خداست....

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بخدا اینقدر که از حرف مردم خسته شدم از دکتر خسته نیستم ۹سال به خودم امید دادم که میشه ولی باز نشد&nb ...

مردمم هر کی ازت میپرسه. با اعتماد بنفس بگو همه تلاشم رو کردم لابد قسمت نبود دیگه بچه نمیخوام. اینو به مردم بگو تا دیگه نپرسن. ولی خودت همه تلاشتو باز بکن و نا امید نشو. خدا حتما معجزه شو نشونت میده.  فضولی نباشه رضا و لنا که توی امضات هست کی ان. بچه هات بودن؟

اگه دوست داشتی خصوصی بهم پیام بده. شاید حرفام آرومت کنه.  اگه هم پیام ندادی فقط بدون و مطمئن با ...

شوهر من بد دل این نی نی سایتم نمیدونه دارم ،مرسی عزیزم ان شاالله شما هم به حاجت دلتون برسید تشکر وقت گذاشتید

چقدر سخته توی رویاهات با کسی حرف بزنی وزندگی کنی در حالی که بدونی توی واقعیت هیچ وقت نمی تونی داشته باشیش
شوهر من بد دل این نی نی سایتم نمیدونه دارم ،مرسی عزیزم ان شاالله شما هم به حاجت دلتون برسید تشکر وقت ...

باشه اذیتت نمیکنم. میفهمم حالتو و میدونم اصلا توی این شرایط هیچ نوع دل داری آرومت نمیکنه اما گریه هاتو بکن غصه هاتو بخور باز سرپا شو. امید داشته باش و حرکت کن. خدا حتما حاجت دلتو میده شک نکن

مردمم هر کی ازت میپرسه. با اعتماد بنفس بگو همه تلاشم رو کردم لابد قسمت نبود دیگه بچه نمیخوام. اینو ب ...

دوتا جنین انتقال دادم که برام نموند اون موقع با این دوتا اسم صداشون میزدم  

باشه اذیتت نمیکنم. میفهمم حالتو و میدونم اصلا توی این شرایط هیچ نوع دل داری آرومت نمیکنه اما گریه ها ...

مرسی عزیزم لطف کردی وقت گذاشتی 

دوتا جنین انتقال دادم که برام نموند اون موقع با این دوتا اسم صداشون میزدم  

الهی عزیزم. خدا صبرش زیاده و ما کم. اما خودش گفته برای کسی بد نمیخواد و بد نمیکنه. مطمئن باش جواب اشکای امزوزتو میده