2777
2789
عنوان

کسی بوده بعد ای وی اف دچار لکه بینی شده باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 570 بازدید | 55 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شماگروهی ندارید ک داخلش خانمهایی ک آی وی اف کردن باشن

یه تاپیک هست فکر کنم برای سال ۹۴ میرفتم اونجا سوال مپرسیدم بیشتر ای وی اف اونجان سرج کن نوشته بارداری با میکرواینجشن

چقدر سخته توی رویاهات با کسی حرف بزنی وزندگی کنی در حالی که بدونی توی واقعیت هیچ وقت نمی تونی داشته باشیش
میگم در چ حد باید استراحت کنیم شماچکارا نکردید

برای سه روز اول سعی کن استراحت مطلق داشته باشی، از توالت فرنگی استفاده کن زیاد خم وراست نشو ولی از از همه مهمتر سعی کن آرامش داشته باشی استرس نداشته باشی 

چقدر سخته توی رویاهات با کسی حرف بزنی وزندگی کنی در حالی که بدونی توی واقعیت هیچ وقت نمی تونی داشته باشیش
 میشه مراحل ای وی اف رو بگی  مثلا چندجلسه طول میکشه؟؟چندم دوره باید بریم ؟؟و….

ببینم عزیزم اگه به تازگی خودت وشوهرت همه آزمایشات انجام داده باشید مثلا شوهرت آزمایش اسپرم و...انجام داده وخودتم عکس رنگی،پاپ اسمیر ..خلاصه اینکه باید آزمایشات تقریبا کامل باشه که دکتر بدونه آخرین راه ای وی اف زمان زیادی طول نمیکشه من۱۱ اردیبشهت رفتم دکتر  برای کار ای وی اف تا ۲۷ اردیبهشت انتقال برام انجام شد

اخ من میخوام برم یزد،.خودم شهرستان هستم میبرم دوره.،گفتم ببینم چندروز طول میکشع اونجا بمونم 

منم برای لاپراسکوپی رفتم یزد،کارهای ای وی اف میخواستم اونجا انجا بدم اما مثل شما بخاطر راه دور بودن منصرف شدم، من اگه شوهر باهام میومد یزد انجام میدادم اما بخاطر کارش نشد

اخ من میخوام برم یزد،.خودم شهرستان هستم میبرم دوره.،گفتم ببینم چندروز طول میکشع اونجا بمونم 

تقریبا یک ماه طول میکشه ام نه اینکه یک ماه مدام دکتر باشی از روز دوم پریودی میری دکتر برات دارو مینویسه استفاده میکنی بعد نمیری تا تقریبا ۶یا۷ روز دوباره سونو و،وضعیت رحم وتخمدان جک میکنه  برات دوباره دارو وآمپول تجویز میکنه تا تقریبا ۱۴ یا۱۵ سیکل که تخمک کشی انجام میشه ۳تا ۵ روز بعد  تخمک کشی بهت  میگه که چند تا جنین داری وکی بیای برای انتقال