2777
2789
عنوان

گناههههه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 380 بازدید | 39 پست
بگو با دوس دخترم میگردم فعلا

گفتم شکست عشقی خوردم کلی هم ناراحت شدن🤣

گفتی گنه کنی به دوزخ برمت  این را به کسی گو که تو را نشناسد ☔️لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ✨🤍اگه دوست داشتین  این ذکر رو برام بخونید لایک کنید منم براتون میخونم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فعلا گیر دادن سربازی رفتی کجا رفتی چقدر سرمایه داری🤣

کم کم عادی میشه و شاید بعدا به گناه بیافتی 

مردا بی تو دهنن هر چی به ذهن مغز فندوقیشون بیاد میگن 

حالا خود دانی 

دوست داری نامزدت خودشا جای دختر جا بزنه هر جوابی دادی سعی کن همونجور باشی 

اره داداش 🤣😂

😂

گفتی گنه کنی به دوزخ برمت  این را به کسی گو که تو را نشناسد ☔️لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ✨🤍اگه دوست داشتین  این ذکر رو برام بخونید لایک کنید منم براتون میخونم
کم کم عادی میشه و شاید بعدا به گناه بیافتی  مردا بی تو دهنن هر چی به ذهن مغز فندوقیشون بیاد می ...

نه من حوری چت نمیکنم که عذاب نامزدم گردنم باشه 

من مشکلم اینه که اونا فکر میکنن با یه پسر حرف میزنن مثلا میگن سلام خوبی داداش بیشتر تصور اونا ناراحتم میکنه

میخوام بازی پاک کنم دیگه  نامزدمم میدونه عا همچین بازی دارم و پسرم توش

خب اگه نامزد داری پاک کن من فکر کردم مجردی گفتم برای سرگرمی خوبه این کار ولی نامزد داری با نامزدت وقتت رو بگذرون و سرگرم شو از یه طرف دیگه ممکنه خدایی نکرده بینتون مشکل به وجود بیاد اگه بدونه تو بازی پسر هست بدش بیاد 

خب اگه نامزد داری پاک کن من فکر کردم مجردی گفتم برای سرگرمی خوبه این کار ولی نامزد داری با نامزدت&nb ...

اسم اک و عکسش نامزدمه