2777
2789
عنوان

گناههههه؟

380 بازدید | 39 پست

سلام 

من توی یه بازی آنلاین  باز میکردم برای اینکه مزاحمم نشن اسممو اسم پسر گذاشتم الان همه فکر میکنن من پسرم میان میگن داداش خوبی و فلان🫥

الان چیکار کنم من واقعیتم که نمیتونم بگم احساس گناهم میکنم 

گفتی گنه کنی به دوزخ برمت  این را به کسی گو که تو را نشناسد ☔️لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ✨🤍اگه دوست داشتین  این ذکر رو برام بخونید لایک کنید منم براتون میخونم

🤣🤣چند سالته؟ منم ازین کارا میکردم

دنیا مال خوشگلا و پولداراست...ما به دنیا اومدیم که استادیوم بدون تماشاگر نباشه🥀وقتی ازم میپرسن چندسالته! دلم میخاد جواب بدم من شبایی رو گذروندم که اندازه 10سال طول کشیده، اونم جز عمرم حساب میشه! من آدمایی رو دیدم که 100سال پیرم کردن تجربه هایی داشتم که یه آدم 60ساله نداشته اگه اینارو حساب کنی من سنم خیلی زیاده، خیلی🥀چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست✨️
🤣🤣چند سالته؟ منم ازین کارا میکردم

۲۳ وای چیکار کنم کلی هم دوست پسر دارم داداشی😐

گفتی گنه کنی به دوزخ برمت  این را به کسی گو که تو را نشناسد ☔️لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ✨🤍اگه دوست داشتین  این ذکر رو برام بخونید لایک کنید منم براتون میخونم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۲۳؟

فکر کنم منظورت ۱۳ بود😁😂

به پختگی که برسی می‌فهمی خیلی جاها نباید جواب بدهی و نباید به هر دلیلی وارد نبرد با آدم‌ها شوی.به پختگی که برسی می‌فهمی ضرورتی ندارد با دیگران بابت رفتارها و نظراتشان بجنگی و سعی کنی دیدگاه آنان را تغییر بدهی.به پختگی که برسی می‌فهمی باید آرام باشی و رها؛ چون توضیحات اضافه و تلاش‌های بیهوده، فقط وقت و انرژی تو را تلف می‌کنند.به پختگی که برسی در مقابل قضاوت‌ها و حرف‌ها خم به ابرو نمی‌آوریفقط لبخند می‌زنی و به راهت ادامه می‌دهی و کار خودت را می‌کنی

۲۳؟ فکر کنم منظورت ۱۳ بود😁😂

نه والا ۲۳ 

دانشجو فیزیو تراپیم :/

نامزدم دارم

منم همینجوری بودم الان خداروشکررر کلا پاک کردم بازیامو

وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛                          هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی                        خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره                        چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره                            میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر                                      امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️

منم تو تلگرام با یه عالمه داش مشتی رفیق شدم مشورتم میکنن باهام🤣

احساس گناه نمیکنی اینام‌ میان همش باهام حرف میزنن داداش خوب یو سربازی رفتی و فلان🫥

نه گناه نیست تو واسه اینکه اذیتت نکن و مزاحمت نشن این کارو کردی این کارو نکردی که خودتو پسر جا بزنی ...

اخه باهام داداش شدن این چی

همین نی نی سایتو ببین اکثر آسون خودشونو خانم جا میزنن

😂😂😂😂🤣