2777
2789
مامانم و مادرشوهر و خاله شوهرم ،مامانم نتیجه گرفت اونایی دیگه نه

خداروشکر .عزیزم مادرت چند جلسه انجام داد جلسه اول بعد چن روز‌بهترشد .ارتروز داشت 

آنکه بودنش بی منت و ابدیست فقط خداست 💕

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببخشید واسه ساییدگی کشکک هست ؟؟؟من یه مدت درد دارم دکتر رفتم عکس گرفتم میگه شدید نیست دارو داد خارجی رو میخوردم خوب بود اون تموم که شد ایرانی میخورم تاثیر چندانی نداره .۱۵ کیلو اضافه وزن دارم و اینگه با بچه کوچیک همیشه سرپاهستم ، استراحت که می کنم خیلی بهتره .شما تو چه شرایطی هستین ؟

مامانم و مادرشوهر و خاله شوهرم ،مامانم نتیجه گرفت اونایی دیگه نه

چند جلسه تزریق داشتن 

خیلی وقته پی ار پی انجام دادن 

منظورم اینه ماندگاری داره یا بعد یه مدت دوباره درد و مشکلشون شروع میشه 

ببخشید واسه ساییدگی کشکک هست ؟؟؟من یه مدت درد دارم دکتر رفتم عکس گرفتم میگه شدید نیست دارو داد خارجی ...

من درد میزنه ماهیچه پام میسوزه و درد میگیرع دکتر گفت جدی نیست ولی اصرار کردم پی ارپی کنم چقد عذاب بکشم با این سن 

چند جلسه تزریق داشتن  خیلی وقته پی ار پی انجام دادن  منظورم اینه ماندگاری داره یا بعد یه ...

اگ سن کم باشه و مشکل جدی نباشه همیشگی طرف خوب میشه 

مشکل همین جاس  سنشون کم‌نیست  و مشکلشون اساسی و جدی شده

عزیزم مشکل جدی باشه الکی هدر دادن ولی اگ پیش دکتربا وجدان برین نظر واقعی بده

عزیزم مشکل جدی باشه الکی هدر دادن ولی اگ پیش دکتربا وجدان برین نظر واقعی بده

گفتن چند جلسه پی ار پی اگر تاثیری نداشت اماده کنید خودتون برای تعویض مفصل 

خدا کنه تاثیر خوبی داشته باشه براشون و کار به تعویض مفصل نکشه 

من درد میزنه ماهیچه پام میسوزه و درد میگیرع دکتر گفت جدی نیست ولی اصرار کردم پی ارپی کنم چقد عذاب بک ...

منم پاهام فوق العاده دردناک میشه .با پماد آیس ژل هم خوب نمیشه؟؟با روعن رزماری و سیاهدونه و شترمرغ بمال بعد جوراب پشمی بپوش شاید بهتر شد .دارو نداد؟ پیاده راه میری بهتر نمیشه؟ناپروکسن شرکت فایزر رو یه مدت میخوردم خوب شده بود اگه لین راه‌ها رو رفتی و نشد برو تزریق 

گفتن چند جلسه پی ار پی اگر تاثیری نداشت اماده کنید خودتون برای تعویض مفصل  خدا کنه تاثیر خوبی ...

جلسه ایی چند میگیرن شما میدونی .ایشللع بهتربشه بعدپی  ار پی استخر ببرینش 

گفتن چند جلسه پی ار پی اگر تاثیری نداشت اماده کنید خودتون برای تعویض مفصل  خدا کنه تاثیر خوبی ...

یآ خدا چند سالته ؟شغلت چیه ؟سر پا زیاد بودی .من تازه ۴۱ سالمه بچه کوچیکم دارم خیلی ناراحتم پاهام اینجوریه .

منم پاهام فوق العاده دردناک میشه .با پماد آیس ژل هم خوب نمیشه؟؟با روعن رزماری و سیاهدونه و شترمرغ بم ...

اینقد دارو غضرف ساز خوردم داغون شدم یه جلسه اینقد پامو گرفتم دست درد گرفتم یه جلسه پی ارپی رفتم گفت دوبار دیگ باید بیای .فعلن یروز گذشته اثر نکرده سه جلسه تموم شد بهترشد به شما هم میگم