ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
ببخشید واسه ساییدگی کشکک هست ؟؟؟من یه مدت درد دارم دکتر رفتم عکس گرفتم میگه شدید نیست دارو داد خارجی رو میخوردم خوب بود اون تموم که شد ایرانی میخورم تاثیر چندانی نداره .۱۵ کیلو اضافه وزن دارم و اینگه با بچه کوچیک همیشه سرپاهستم ، استراحت که می کنم خیلی بهتره .شما تو چه شرایطی هستین ؟
من درد میزنه ماهیچه پام میسوزه و درد میگیرع دکتر گفت جدی نیست ولی اصرار کردم پی ارپی کنم چقد عذاب بک ...
منم پاهام فوق العاده دردناک میشه .با پماد آیس ژل هم خوب نمیشه؟؟با روعن رزماری و سیاهدونه و شترمرغ بمال بعد جوراب پشمی بپوش شاید بهتر شد .دارو نداد؟ پیاده راه میری بهتر نمیشه؟ناپروکسن شرکت فایزر رو یه مدت میخوردم خوب شده بود اگه لین راهها رو رفتی و نشد برو تزریق
منم پاهام فوق العاده دردناک میشه .با پماد آیس ژل هم خوب نمیشه؟؟با روعن رزماری و سیاهدونه و شترمرغ بم ...
اینقد دارو غضرف ساز خوردم داغون شدم یه جلسه اینقد پامو گرفتم دست درد گرفتم یه جلسه پی ارپی رفتم گفت دوبار دیگ باید بیای .فعلن یروز گذشته اثر نکرده سه جلسه تموم شد بهترشد به شما هم میگم