ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
پدرم این مشکل رو دارن نزدیک ۷۰ سالشونه خدا بهتون کمک کنه و خیلی زود مشکلتون حل ش ...
ممنون از دعای خوبت امیدوارم پدرت هم خوب بشه زن عموی من چندین سال پیش عمل کرد الان همه جا میره ولی اون خیلی به خودش میرسه بعد عمل پرستار گرفت و خوب هم استراحت کرد بعد یه مدت هم کلا همه جا رفت .یه بار هم کمرش رو عمل کرد اون عملش هم موفقیت آمیز بود چون اون زمان هم پرستار ۲۴ ساعته گرفته بود ک حسابی مراقبت بعد عمل رو رعایت کرد،به نظرم بعد عمل خیلی مهمه و اینکه چه بیمارستان و دکتری بری هم مهمه .انشالله پدر شما هم نتیجه می گیره .
عزیزم تو خود زانو اصلن درد نداری وقتی فشار میدی پاهاتو جمع کن کششک فشار بدع اگ فقط ماهیچه ها میزنه م ...
خود زانو و کشکک هم درد داده دکتر گفت ساییدگی هست ولی جدی نیست تازه اولشه ولی من چون خیلی سرپا هستم و استراحت ندارم دردم نمیره .اگه استراحت داشته باشم دردم خیلی کم میشه.۱۵ کیلو هم اضافه وزن دارم