2777
2789

لطفاً خواهرانه نظر بدید

حسابداری آزاد میخونم ترم اولی هستم تا حدودی علاقه دارم ولی نه اونقدر زیاد بیشتر از محیط کارش خوشم میاد ولی خب باید تابستون برم کلاس ها ش رو شرکت کنم عملی یاد بگیرم و مدرک بگیرم چون مدرک دانشگاه آزاد تنها بدرد نمی خوره حتما باید عملی بلد باشم

از اون ور مامانم گیر داده که تو چرا پارسال کنکور فرهنگیان شرکت نکردی من پارسال فرهنگیان علاقه نداشتم اصلا و کلا کنکور ش رو شرکت نکردم ترازم هم ۶۰۰۰ بود حالا امروز رفتم پیش مشاور میگه اگه می خوای واقعا قبول بشی باید دوازدهم رو کاملا ترمیم معدل کنی چون تا مصاحبه می رسی ولی ا.نجا بخاطر نمرات نهایی که پایین هست رد میشی صد درصد و خب واقعا در کنار امتحان ها و درس های دانشگاه بشینم کل کتاب های دوازدهم رو بخونم منابع فرهنگیان هوش و استعداد معلمی و....

پارسال با رتبه ای که داشتم مثلا اقتصاد مدیریت مالی اینا شهر های دور مثل بروجرد یا لرستان اینطور جاها میاوردم که خب من از اینجا پاشم برم اون سر دنیا نمی صرفید نرفتم کلا اومدم آزاد حالا موندم امسال دوباره کنکور شرکت کنم و بخونم یانه اگه شرکت کنم سراسری رو هم می دم دوباره ولی خیلی باید بخونم با این که بعضی مطالب هم یادمه ولی بازم از طرفی می ترسم بخونم و قبول نشم شما جای من بودید چیکار می کردید 🥺🥺💚

یه جا نوشته بود : به لبخندم اعتماد نکن، غمگینم💔                      

میخوای معلم بشی؟

🦋«زندگیِ مینیمالیستی»🦋 یعنی بازگشت به سادگی ، به اصلِ آن چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن اینکه شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

میخوای معلم بشی؟

زیاد علاقه ندارم ولی خب مثل پارسال متنفر هم نیستم در کل میانه بیشتر اینو دوست دارم که تو دانشجویی حقوق میدن و خیالم راحته شغل دارم به نظرت بخونم یا همین حسابداری ادامه بدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زیاد علاقه ندارم ولی خب مثل پارسال متنفر هم نیستم در کل میانه بیشتر اینو دوست دارم که تو دانشجویی حق ...

اگه علاقه نداری همین حسابداری رو ادامه بده چون فرهنگیان خیلی سخته

🦋«زندگیِ مینیمالیستی»🦋 یعنی بازگشت به سادگی ، به اصلِ آن چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن اینکه شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

اگه علاقه نداری همین حسابداری رو ادامه بده چون فرهنگیان خیلی سخته

می ترسم حسابداری شغل پیدا نکنم )) بعد مثلا خانواده ما دبیری رو خیلی قبول دارند اگه قبول بشم دیگه همه کلا دید شون نسبت به من عوض میشه خودم رو هم می شناسم یعنی استعداد شو دارم اگه خر بزنم قبول میشم ولی خب نمی دونم باز دو دلم حسابداری هم بد نیست آخه محیط شو دوست دارم تو شرکت یا بانک چون من زیاد اعصاب ندارم یک محیط آروم دوست دارم

هر کدوم یک بدی ها و خوبی هایی داره موندم تو دو راهی چیکار کنم

حسابداری بازار کارش بهتره منتها دانشگاه ازاد مدرکش اصلا اعتبار نداره،دولتی یکچیز دیگست چجوری رفتی آزاد؟

اصلا وقتی کسی مدرک دانشگاه ازاد داره اعتبار نداره پیش کسی

می ترسم حسابداری شغل پیدا نکنم )) بعد مثلا خانواده ما دبیری رو خیلی قبول دارند اگه قبول بشم دیگه همه ...

همون دیگه وقتی اعصاب نداری چجوری میخوای به یه عالمه بچه ی بی سواده تو رنج هوشی مختلف درس بدی؟

حسابداری بازار کارش بهتره منتها دانشگاه ازاد مدرکش اصلا اعتبار نداره،دولتی یکچیز دیگست چجوری رفتی آز ...

عزیزم مدرک دانشگاه آزاد اعتبار داره اتفاقا من پسرخاله ام آزاد مهندسی برق بود الان شرکت نفت کار می کنه

مامانم هم مدیریت مالی آزاد بود تو بانک کار می کنه

اون دوره تموم شد الان ۸۰ درصد دانشگاه دولتی سهمیه ها هستند من دولتی رتبه ام میخورد بعضی شهر ها و رشته ها ولی نرفتم چون هم دور بود هم رشته شو دوست نداشتم این بهتره

اون پیام نور هست که اونم چون آنلاین هست میگن زیاد اعتبار نداره وگرنه آزاد که برای ما همون استاد های دانشگاه دولتی هستند فقط هزینه می دیدم همین

همون دیگه وقتی اعصاب نداری چجوری میخوای به یه عالمه بچه ی بی سواده تو رنج هوشی مختلف درس بدی؟

درسته همین حسابداری رو ادامه میدم واقعا من آدمش نیستم هر طور فکر می کنم

عزیزم مدرک دانشگاه آزاد اعتبار داره اتفاقا من پسرخاله ام آزاد مهندسی برق بود الان شرکت نفت کار می کن ...

آزاد بدرد نمیخوره،پول بدی قبول بشی چه فایده.

خیلیارو میشناسم با همین مدرک دانسکاه ازاد که پول دادن گرفتن شرکت رسمی ان.

نمیگم هرکی ازاده سر کار نیست میگم ازاد اعتباری نداره پیش کسی

توی حسابداری مهم اینه کار بلد باشی ما اصلا نمیدونیم حسابدار شرکت مون مدرکش رو از چه دانشگاهی گرفته حتی مدرکش رو نگاه هم نکردیم شوهر دوستم حسابداره اینو معرفی کرد دیدیم کار بلده الان شش ساله داریم باهاش کار میکنیم

فکر اعتبار مدرک رو از کله ت بیرون کن فقط برو دوره هاشو ببین مخصوصا توی مالیات خودتو قوی کن

گیر اعتبار مدرک و این چرت و پرتا نباش

ضمن اینکه فکر نکن حسابداری راحته مخصوصا اگر بری بانک شغل پر استرسی محسوب میشه ولی شرکت ها کار کنی نه استرسش کمتره

این از حسابداری

ولی اگر بین دو تصمیم موندی به جای این پا اون پا کردن برو هر دو تا رو تجربه کن

تدریس جوریه که کافیه انجامش بدی کاملا تکلیفت روشن میشه که میخوای توش بمونی یا نه

یکی رو گیر بیار بهش یه چیزی که بلدی آموزش بده هر کاری رو میخوای توی ذهنت تکلیفش رو روشن کنی اول توی اسکیل کوچیک و بی هزینه یه مدت انجامش بده خوشت اومد دیگه قطعی میری توش

کلاس های حسابداری رو هم شرکت کن برو کارآموزی از الان همین خودش میشه تجربه کار توی اسکیل کوچیک

با توجه به توضیحاتت و دنگ و فنگ هایی که برای فرهنگیان پیش رو داری اولویت با حسابداریه ولی تدریس رو امتحان کن که تکلیف پرونده ش توی ذهنت روشن بشه

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

آزاد بدرد نمیخوره،پول بدی قبول بشی چه فایده.خیلیارو میشناسم با همین مدرک دانسکاه ازاد که پول دادن گر ...

مهم نیست خب مدرک دانشگاه بدرد چی میخوره مهم اینه شغل خوبی داشته باشی الان من می رفتم دولتی اقتصاد می خوندم با مدرک دانشگاه که نمی تونستم شغل پیدا کنم چون اصلا بازار کار نداره این رشته فقط کلاس بزارم که دولتی هستم خب بدرد چی میخوره ولی الان حسابداری آزاد دیگه بالاخره یک جایی شغل پیدا میشه چون حسابدار لازم دارند در آینده شغلی که داری باعث میشه اعتبار داشته باشی نه مدرک دانشگاه کسی نمی پرسه از کدوم دانشگاه مدرک گرفتی می پرسن شغلت چیه الان چیکار میکنی کلی افراد هستند از دانشگاه دولتی که بیکار هستند شغلی ندارن مدرک شون رو قاب کنند رو دیوار فقط بدرد می خوره

مهم نیست خب مدرک دانشگاه بدرد چی میخوره مهم اینه شغل خوبی داشته باشی الان من می رفتم دولتی اقتصاد می ...

16 سالشه حرص نخور

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

توی حسابداری مهم اینه کار بلد باشی ما اصلا نمیدونیم حسابدار شرکت مون مدرکش رو از چه دانشگاهی گرفته ح ...

ممنونم عزیزم که وقت گذاشتید ♥️🙏🏻اره همین کارو می کنم تمرکزم رو بیشتر می ذارم رو همین حسابداری