2777
2789
عنوان

زنیکه فضول

174 بازدید | 17 پست

من دیشب یه تاپیک زدم که خواستگاریمه حالا همسایه پایینی فضولو بی شعورمون رفته به مامان پسره گفته اینو نگیرید پروعه فلانه....بعد مامان خواستگارم امروز به مامانم گفتش میخوام برم زنه رو خفه کنم  دختر نفهم از  خودش ام اومده جلو در جلو پسره دادو بیداد میکنه تو اونو ازم گرفتی اینا😐🤲خدایا شفا بده بهش 

دل ز تن بردی و در جانی هنوز درد ها دادی و درمانی هنوز،نامزد ندارم،امضای قبلیم برای قانون جذب بود‌مجردم و اکانتم قبلا یه مدت کوتاهی دست یکی دیگه بود.

😐😐

♥️امروز ۲۲ اردیبهشته و من جواب آزمایشم رو گرفتم و فهمیدم یه نی نی تو دلم دارم✨️💖من کی انقدر بزرگ شدم؟!🤍امروز ۹ خرداده ومن برای اولین بار صدای قلبشو شنیدم😇۱۱ دی برای اولین بار لمسش کردم،صورتش به گرمی آفتاب و به نرمی برگ گل بود🤍امروز یکسالش شد،خیلی سخته و خیلی شیرین🩷

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مگهههه میشه آخه

آره چرا نشه انگار داری سیب ممنوعه میبینی اینقدر اینا سمی ان😂😐

دل ز تن بردی و در جانی هنوز درد ها دادی و درمانی هنوز،نامزد ندارم،امضای قبلیم برای قانون جذب بود‌مجردم و اکانتم قبلا یه مدت کوتاهی دست یکی دیگه بود.

وااااایییییی خاک بر سرششششش زنیکه آشغال عوضی 

دقیقا نمیدونم چی میخواد از جون من پسره بدبخت همینجوری زل زده بود به حرکتای عجیب دخترش

دختره خواستگارتو میخواد؟

آره منم همین امروز فهمیدم کلا من همه چیو دقیقه نود میفهمم

آره چرا نشه انگار داری سیب ممنوعه میبینی اینقدر اینا سمی ان😂😐

فامیل ما ب خواستگار من و ابجیم میگفتن اینا نامزد هستن . یا اینکه خودشون خوبن مامانشون زبون درازه 🙃 بعد مامان ما ساده ترین زن فامیله  البته ما آخرش ازدواج کردیم . 

خواستگارت چی میگه

من که باهاش حرف نزدم ولی کلا حس میکنم ازاین جور دخترای سلیطه و بی شعور تایپش نباشن.

فامیل ما ب خواستگار من و ابجیم میگفتن اینا نامزد هستن . یا اینکه خودشون خوبن مامانشون زبون درازه 🙃 ...

خوش بخت باشید عزیزم مردم خیلی فضولو حسود هستند من خواستگارمو دوس دارم اونم همینطور حالا میخواستن بیان رسمی خواستگاری که اینا بل بشو راه انداختن

یکی از اشناهای ماهم همینطور بود یه خواستگاراینو دیده بود استباهی رفته بود خونه همسایش وقتی دخترشونو دیده بود فهمیده بود این نیست و اشتباهی رفته منتها زن و دختر همسایه ول نکردن دختره باخواستگاره  نامزد کرد ولی انقدر اینا پشتش بد گفتن و دختره از پنجره وامیستاد پسره رو نگاه میکرد و میگفت این قرار بود منو بگیره خواستگار من بود و فلان اخر نامزدی اونو بهم زدن. انقدر پشتش بد گفتن جلو فامیلاشو میگرفتن پشتشو حرف میزدن و....