2777
2789
اینکه اون پسر میتونست نان اور باشه در نظر میگیرن جنین نا مشخص هم معدل دختر و پسر میگیرن دختدم نصف ...

الان دخترا نان اور نبستن؟؟؟؟ والا الان زنا بیشتر از مردا کار میکنن که

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟

@فاطمه_محقق   من از ایشون سوال کردم قانع شدم🤷

چجوری قانع میشید؟ من محاله قانع شم. این فقط یه بی عدالتیه و تماااااام

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همون که اونجا گفتم هم میگم. 

برخی تلقی ها که دیه رو به معنای خون بها و قیمت جان انسان میدونن و این درست نیست. برای همین دیه معیار ارزش و بهای افراد نیست و اصلا ارزش افراد قابل در اسلام قابل قیاس با مال نیست. مثلا دیه جنین با دیه ی امام معصوم یکی هست و فرقی نمیکنه در صورتی که ارزش امام معصوم قابل درک نیست اصلا. یا مثلا دیه حضرت زهرا سلام الله از یک مرد معمولی کمتر هست آیا ارزش حضرت پایین اورده شده؟ اصلا ارزش خانم که منشا خلقت نامیده شده با کی قابل مقایسه هست پس دیه به معنای ارزش گذاری نیست. دلیل دیه هم همون عامل اقتصادی و قوامیت مرد در جامعه هست. 

✅ کارشناس و مشاور مذهبی و خانواده. طب سنتی هم تا حدی 🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥 🗣️مشاور روابط زناشویی. ⭕فامیلیم محقق نیست کارم تحقیقه⭕ استخاره هم بلدم🕋. برای استخاره تاپیک استخاره مو ببین. تا جایی که بلد باشم و از دستم بر بیاد در خدمتم. 
خب چی گفتن؟

دلیلش رو از خودش بپرسین من که قانع شدم ولی خلاصش میگن ارزش به دیه نیست چون دیه یک زن که خانم فاطمه زهرا هم زن هستن با همین معیار ها سنجیده میشه در صورتی که ارزششون از مردها بیشتره و مقام والایی دارن

درخواست دوستی ممنوع❌وضعیت سایت جوریه که دیگه فکر میکنمم خودمم فیکم هنوز لو نرفتم🥴

الان دخترا نان اور نبستن؟؟؟؟ والا الان زنا بیشتر از مردا کار میکنن که

چیزیکه اونا در نظر میگیرن اینه که در دین اسلام کارکن و نان اور و چرخاننده خانواده جنسیت مذکر هست

اینو میشه خیلی راحت نقض کرد تو دنیای امروزه ولی متاسفانه قانون شده...

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

اسلام مخالف زنده به گور کردن دخترها بود پیامبر اسلام حضرت محمد خودش دختر داشت اینها رو از کجاتون در ...

بله کاملا حق با شماست عزیز منتها هنوز تو بعضی از افراد خاص اون عقاید پابرجاست و کاملا هم مشهود و عیانه

دل نیست هر آن دل که دلارام ندارد 💕 بی روی دلارام دل آرام ندارد
دیه رو بقیه میخورن چه فایده ای داره  مثلا دیه مرد زن و بقیه اش میخورن خودش که نمیخوره

بازم به هر حال ارزش ادمو تعیین میکنه. مثلا اگه تو خیابون کنترل ماشین از دستت رفته و مجبوری از بین یه مرد و یه زن یکیش رو انتخاب کنی و بزنی بهش قطعا زنو انتخاب میکنه چون دیه اش کمتره! 

-𝗡𝗮𝗿𝘂𝘁𝗼🀄-
چجوری قانع میشید؟ من محاله قانع شم. این فقط یه بی عدالتیه و تماااااام

بی عدالتی نیست از نظر من اسلام خیلی جاها برای زنها جبران کرده

درخواست دوستی ممنوع❌وضعیت سایت جوریه که دیگه فکر میکنمم خودمم فیکم هنوز لو نرفتم🥴

بله کاملا حق با شماست عزیز منتها هنوز تو بعضی از افراد خاص اون عقاید پابرجاست و کاملا هم مشهود و عیا ...

خب اونها ربطی به اسلام ندارن شما یه سر به احادیث بزن ببین در مورد فرزند دختر چی گفتن و مقام بالای زن 

همون که اونجا گفتم هم میگم.   برخی تلقی ها که دیه رو به معنای خون بها و قیمت جان انسان م ...

ممنون گفتم شاید دوستان نیاز به راهنمایی بیشتری داشته باشن💚💚💚

چیزیکه اونا در نظر میگیرن اینه که در دین اسلام کارکن و نان اور و چرخاننده خانواده جنسیت مذکر هست ای ...

بله متاسفانه خییییلی قانون مزخرفیه‌. اکثر جنس مذکرها تو این زمونه دماغ خودشونم نمیتونن بالا بکشن. نان آور بودنشون خیلی خنده داره. بی عدالتی مخضه

خب اونها ربطی به اسلام ندارن شما یه سر به احادیث بزن ببین در مورد فرزند دختر چی گفتن و مقام بالای زن ...

بله اما خب فرق هست بین حرف و عمل کاش تو عمل ثابت بشه

دل نیست هر آن دل که دلارام ندارد 💕 بی روی دلارام دل آرام ندارد
بی عدالتی نیست از نظر من اسلام خیلی جاها برای زنها جبران کرده

کجا جبران کرده دقیقا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بعدم به فرض که حرف شکا درست. مگه بحث جبرانه؟ حق طبیعی یه انسان و ازش بگیرن، بعد جای دیگه حبران کنن؟ مسخره نیست؟؟؟

خب اونها ربطی به اسلام ندارن شما یه سر به احادیث بزن ببین در مورد فرزند دختر چی گفتن و مقام بالای زن ...

بله در حد حرف، خیلی چیرا گفته شده

بله اما خب فرق هست بین حرف و عمل کاش تو عمل ثابت بشه

کسی که مسلمون واقعی باشه فرق نمیزاره شما هم از خودت شروع کن🤷