2789
عنوان

فازش چیه😂

1125 بازدید | 48 پست

دیروز رفتم دکتر نوبت گرفتم واسه جراحی بینی

دکتره سن بالاس حدود 60 اینا

بعد گفت پیج اینستای ما رو داری؟ گفتم آره. گفت اسمت چیه اونجا. منم اسمم سخت بود، گفتم بنویسم براتون؟ گفت نه بعد تو اینستا بم پیام بده

پیج همه بیماراشونو فکر کنم فالو می کنن. منو که دیشب فالو کرد

بعد من موقع ویزیت، تا نشستم گفتم قبلا یه جا دیگه رفتم و اینطور گفته،

اونم هی شوخی می کرد تو حرفاش که من انتخاب اولت نبودم و ...

دیشبم که پیام دادم بهش که پیجم اینه، گفت آها همون که من انتخاب سومت بودم

صبح پیام داد عملت رو چه تاریخی گفتن، منم گفتم بهش . گفتش حالا تا اون موقع نری پیش دکتر فلانی

الانم یکی از عکسامو از پیجم دایرکت کرده یه عکس خیلیییی ضایع می گه چه خوشگله ولی دماغش خیلی بزرگه

فازش چیه؟

ای خدا ملت با دوس پسراشون لاو می ترکونن می رن بیرون تفریح روز تعطیل منم شده چت با دکتر پیرمرد  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

چه دكتر بيكاري

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.

براش بنویسین:

چون پیر شدی حافظ، از میکده بیرون رو،

رندی و هوسناکی در عهد شباب اولی؛

آرزوی من، آزادی زنان ایران و تساوی حقوق آنها با مردان است.من به رنجهایی که خواهرانم در این مملکت در اثر بی‌عدالتی مردان می‌برند، کاملاً واقف هستم و نیمی از هنرم را برای تجسم دردها و آلام آنها به کار می‌برم. آرزوی من ایجاد یک محیط مساعد برای فعالیتهای علمی، هنری و اجتماعی زنان است.(فروغ فرخزاد)

فعلن هيچي نگو

بذار دماغت رو عمل كنه و خوشگل كنه و تخفيف بده

بعدشم بلاك و انفالًو و بسلامت!!!

فعلن لبخند و اينا بزن ولي خيلي موقر و مغرور و دور از دسترس

يا بساز و دونه دونه مرگ برگاتو ببين !يا بسوز و جنگلي رو شعله ور كن با خودت!!!
فعلن هيچي نگو بذار دماغت رو عمل كنه و خوشگل كنه و تخفيف بده بعدشم بلاك و انفالًو و بسلامت!!! ف ...

تخفیف رو نداد که دیروز کلی باش چونه زدم اخرش یه قیمتی رو گفت که می دونم به یکی دیگه حداقل، صد تومن کمتر گفته بود

حالا مطمئني كارش خوبه؟

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.

[QUOTE=44075100]تخفیف رو نداد که دیروز کلی باش چونه زدم اخرش یه قیمتی رو گفت که می دونم به یکی دیگه حداقل، صد تومن ک ...[/QUOTE]

خوب بهش تو اينستا بگو!!!بگو ب يكي ديگه ك نميخوام اسمشو بگم ٤٠٠ ارزونتر گفتي(الكي) و حالا بي توقعي ب خودت بگير

يا بساز و دونه دونه مرگ برگاتو ببين !يا بسوز و جنگلي رو شعله ور كن با خودت!!!