2777
2789
عنوان

گیسوام.بیایید😢😢😢😢😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 3907 بازدید | 262 پست
حتما گلم..از ته دلم دعا میکنم مشکلت زودی حل بشه هرچند اصلا مشکلی نیس و خودت داری سختش میکنی

نه دیگه آروم شدم

ورم دماغمم داره میخوابه😐😐😐

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
همش به شوهرم میگفتم اگه من نازا باشم چه کار میکنی من یه ساله ازدواج کردم از ترسم زود باردار شدم &nbs ...

منم از ترسم میخوام باردار بشم😨😨😨

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرسی از اطلاعات خوبت اینقدر گریه کردم که به سکسکه افتادم بینیم شده عین دلقکا قرمز😥😥😥

گریه کردن نیاز نبود زبونم لال مشکلات ما داشتی چکار میکردی تنبلی تخمدان چی داری ؟ دکتر چی گفت برای تنبلی تخمدان؟

احساسات بیان نشده ؛هیچ وقت فراموش نمی شوند

الان تو سونو رفتی و دکتر رفتی همه گفتن همه چیزت اوکی هست برای حرفِ یکی از متخصصینِ سایت نشستی زار میزنی؟؟؟؟تعحب میکنم ازت😐

کی گفته آندومترِ 6 بده؟؟؟😱

بله وقتی پریودت چند روز عقب افتاده آندومترت باید یکم قطور تر باشه اما الان نیست خب قرار نیست همه عینِ هم باشن که😐

پاشو جمع کن خودتو

.Pain🔥you made me a believer

گیسویی ینی ترس یکی ازعلاعمه نازاییه؟

تو اوج گریه به این سوالت خندم گرفت😥😥😥

الان تو سونو رفتی و دکتر رفتی همه گفتن همه چیزت اوکی هست برای حرفِ یکی از متخصصینِ سایت نشستی زار می ...

وای مرضی😔😔😔کاش من باردار میشدم این توهماتم از بین میرفت بخدا 😥😥

ترس؟😲😲😲نههههه میگم وسواس نداشته باش عزیزم

چشم عزیزم مرسی از این ک درجریانم گذاشتی هیچی نمیدونستم

من چاییم ک سرد میشه رو دور میریزم🍀حالا فک هرچقد سردترباشی جذاب تری..هه💎پناه💎

از این حلواهایی که برای فردای عروسی برای عروس می بردن یا برای زائو درست می کنند که با روغن زرد هست بیشتر (همون روغن گوسفندی)بگو مادر شوهرت درست کنه چند روز بخور خواهر شوهر های من هر وقت عقب می ندازن برای خودشون درست می کنند 

الان توی پارک نشستم بچه ها رو آوردم خودم رو کشتم اسم اون حلوا یادم نمیاد        

دخترم❤❤❤هلیااااااا
حالا ان شاءالله باردار که بشی خندت میگیره که چه فکرایی میکردی

انشالله😗😘😘

چی شده کیسو من نگران بودم مطلبارا نخوندم

نه دیگه باید بخونی حتما😉

از این حلواهایی که برای فردای عروسی برای عروس می بردن یا برای زائو درست می کنند که با روغن زرد هست ب ...

اسمش زیره جوشه😥😥حتما میگم درست کنه😥😥

چشم عزیزم مرسی از این ک درجریانم گذاشتی هیچی نمیدونستم

فدات بشم دوستم😍😍

کاش زعفرون اینا نمیخوردی فعلا، نکنه بچه داشته باشی ازدست بره... شاید بی بی چک اشتباه زده

أَنَا عَبْدُكَ وَ أَنْتَ رَبِّي ظَلَمْتُ نَفْسِي وَ اعْتَرَفْتُ بِذَنْبِي وَ لاَ يَغْفِرُ الذُّنُوبَ إِلاَّ أَنْتَ فَاغْفِرْ لِي يَا غَفُورُ يَا شَكُورُ