2777
2789
عنوان

گیسوام.بیایید😢😢😢😢😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 3907 بازدید | 262 پست
گریه کردن نیاز نبود زبونم لال مشکلات ما داشتی چکار میکردی تنبلی تخمدان چی داری ؟ دکتر چی گفت برای تن ...

تنبلی با سونو مشخص نمیشه مگه؟

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم سلام تو از رومیسا خبر داری

ن عزیزم

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))
گیسو تنبلی تخمدان هم داری ؟؟

عزیزم میگم مگه با اون سونویی که دادم مشخص نمیشه؟

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
کاش زعفرون اینا نمیخوردی فعلا، نکنه بچه داشته باشی ازدست بره... شاید بی بی چک اشتباه زده

ای وای نگو😲😲😲😲😲

تنبلی تخمدان همون کیست پلی کیستیکه که با سونو مشخص میشه اگه داشتی دکتر سونوگرافی میگفت یا تو برگه سونو مینوشت که کیست مشهوده پس نداری خداروشکر

احساسات بیان نشده ؛هیچ وقت فراموش نمی شوند
نمیدونم پربودم ۱۴ روزه عقب افتاده سونو دادم😣

عزیزم من ۲ سال قبل رفتم گفت ۱۲ و فرستادم هم آزمایش هم دوباره سو نو داخلی  همه گفتن باردار نیستی دکتر نوبت عمل برام زد که برم  دیواره رو بتراشم قرص داد که بعد از پری بدم هر چی منتظر شدم  پری نیومد یه روز شانسی بی بی چک زدم مثبت شد حامله  بودم اما نه دکتر متوجه شد نه شوند و آزمایش چیزی نشون نداد الان یه پسر یک ساله دارم حقیقتش  به دلم افتاده شما هم بارداری

عزیزم من ۲ سال قبل رفتم گفت ۱۲ و فرستادم هم آزمایش هم دوباره سو نو داخلی  همه گفتن باردار نیستی ...

به دلت افتاده؟😨😱😨😨😱😨😱خب من باردارم باشم که اون بدبخت میمیره بس زعقرون و اویشن خوردم😢😢😢

ای بابا ترس ندارهکه.

خیلی هم ک کم نیس‌.

فوقش دکتر بیینه کمه دارو میده درست میشه.

رحم از روزای بعد پریود دیوارش شروع ب ضخیم شدم میکنه و هی بیشتر میشه تا روزه اول پریود بعدی ک دیگه این دیواره ای ک تا حالا جمع شده ریزش میکنه و میشه خونریزی.و در واقع پریود میشه ادم.

ترس نداره ک این چیزا عزیزم الکی استرس ب خودت نده دشمن بارداری همین استرسه.

خدایا مرســی...نی نی مونو آفریدی😍💕😍
تنبلی تخمدان همون کیست پلی کیستیکه که با سونو مشخص میشه اگه داشتی دکتر سونوگرافی میگفت یا تو برگه سو ...

نه نه نوشته هیچی ندارم عزیزم

اسمش زیره جوشه😥😥حتما میگم درست کنه😥😥

نه ما مشهدیم یه چیز دیگه می گیم اینجا این قدر سر صدای بچه‌ها زیاده هر کار می کنم یادم نمیاد

اصلا کنجکاو شدم یادم بیاد اسمش چی بود گر چه من اصلا روغن حیوانی دوست ندارم اما می دونم که خیلی خاصیت داره می خوام بچه هام رو به خوردنش عادت بدم     

دخترم❤❤❤هلیااااااا
قهوه جون مرسی❤❤از این سویا که بجای گوشت استفاده میشه؟

مصرف سویا ب مرور باعث ناباروری در مردان میشه، سرچ کنید هست

أَنَا عَبْدُكَ وَ أَنْتَ رَبِّي ظَلَمْتُ نَفْسِي وَ اعْتَرَفْتُ بِذَنْبِي وَ لاَ يَغْفِرُ الذُّنُوبَ إِلاَّ أَنْتَ فَاغْفِرْ لِي يَا غَفُورُ يَا شَكُورُ