2777
2789
عنوان

گیسوام.بیایید😢😢😢😢😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 3907 بازدید | 262 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کیست اندومتریوز داری

عاقا ضخامت اندومتر با اندومتریوز  خیلی فرق داره هاااااااااا لطفا لطف کنید سرچ بفرمایید بعد ایشون به هول وله بندازید

احساسات بیان نشده ؛هیچ وقت فراموش نمی شوند
وای مرضی😔😔😔کاش من باردار میشدم این توهماتم از بین میرفت بخدا 😥😥

خاک تو سرت😐

برو از خدا بخواه هر موقع صلاح دونست یه نی نی کپل بذاره تو دلت و 9 ماه حفظش کنه و صحیح و سالم بذاره بغلت

منو نیگا کن😫هر بار با اولین اقدام باردار شدم الان چند ساله منو اینجا میبینی هر وقت دیدیم حامله نبودم؟؟؟؟؟تو خسته نشدی از باردار بودنِ من؟؟؟؟ببین خودم چی میکشم😞

صبور باش دختر من با اتفاقایی که واسه خودم افتاده دیگه برای هیچکس دعا نمیکنم که باردار شه بلکه میگم مادر شه و فرزندش رو بغل بگیره چون مثبت شدنِ بیبی چک و ازمایش تازه اولِ استرسِ

برو دختر برو عصرِ پنجشنبه اس با شوهرت برید بیرون بگردید خوش باش یادتم به پریود و بارداری نباشه اونوقت ببین چقدر سریع میشه

خداروشکر نه مشکلِ رحم داری نه تخمدان اما از بس استرس داری نه باردار میشی نه پریود😐

.Pain🔥you made me a believer

اگر خدا بخواد هیچیش  نمیشه مگه خونریزی داری

نههههه

ادم باردار باشه ضخامت باید چقد باشه؟😥😥😥

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
خاک تو سرت😐 برو از خدا بخواه هر موقع صلاح دونست یه نی نی کپل بذاره تو دلت و 9 ماه حفظش کنه و صحیح ...

وای دقسقا مرضی خدا بهت ارامش بده و دختر نازتو سالم نگه داره😢

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
عاقا ضخامت اندومتر با اندومتریوز  خیلی فرق داره هاااااااااا لطفا لطف کنید سرچ بفرمایید بعد ایشو ...

اهان اره اونکه فرق داره چیز ترسناکی هم نیست من فکر کردم کیست اندومتریوز داره

همسرم میگه یدونه ام اونم برا نمونه ام 
اهان اره اونکه فرق داره چیز ترسناکی هم نیست من فکر کردم کیست اندومتریوز داره

تف تو روت😅

تنبلی تخمدان همون کیست پلی کیستیکه که با سونو مشخص میشه اگه داشتی دکتر سونوگرافی میگفت یا تو برگه سو ...

ببخشید منظورت تخمدان پلی کیستیکه دیگه؟؟

اخه کیست پلی کیستیک چیه؟؟

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))

امروز اویشن خوردم😊ولی باردار نیستم

خیلس هزینه دکتر و سونوک بی بی چک دادم خاک تو سرم نمید نم چرا ۱ ازمایش نرفتم😲😲😲

خاک تو سرت😐 برو از خدا بخواه هر موقع صلاح دونست یه نی نی کپل بذاره تو دلت و 9 ماه حفظش کنه و صحیح ...

واقعا درست میگه مرضی من اصلا استرس باردار شدن رو ندارم بیشتر استرس دوران بارداری رو دارم خدا کنه همه بارداریها بی خطر باشه

صدا میکنم ” تو ” را! این ” جانی ” که میگویی، جانم را میگیرد! نزن این حرف ها را! دل من جنبه ندارد...
ببخشید منظورت تخمدان پلی کیستیکه دیگه؟؟ اخه کیست پلی کیستیک چیه؟؟

کیست ۱ دونه ست

پلی کیستسک زیادو ریزه