2777
2789
عنوان

گیسوام.بیایید😢😢😢😢😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 3907 بازدید | 262 پست
اهان اره اونکه فرق داره چیز ترسناکی هم نیست من فکر کردم کیست اندومتریوز داره

کیست آندومتریووووز  

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))
من حدود ۳ هفته ۱۲ بود که شوند واژینال حتی ساک بچم رو ندید ه بود

پس من نیستم 

چرا دیده نشد اخه؟

ای وای

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخشید منظورت تخمدان پلی کیستیکه دیگه؟؟ اخه کیست پلی کیستیک چیه؟؟

به تخمدانی که تنبله میگن بیماری pcoیا کیسته پلی کیستیک دیگه انواع کیست تخمدان داریم پلی کیستیک هم یه نوعش میشه 

احساسات بیان نشده ؛هیچ وقت فراموش نمی شوند
واقعا درست میگه مرضی من اصلا استرس باردار شدن رو ندارم بیشتر استرس دوران بارداری رو دارم خدا کنه همه ...

واقعا باهاتون موافقم😔😔😔😔

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
کیست ۱ دونه ست پلی کیستسک زیادو ریزه

اخه کیست پلی کیستیک معنی نداره ک...

یا تخمدان یه کیست داره.یا پلی کیستیکه دیگه

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))
اخه کیست پلی کیستیک معنی نداره ک... یا تخمدان یه کیست داره.یا پلی کیستیکه دیگه

آره دیگه همینه خب😊

به تخمدانی که تنبله میگن بیماری pcoیا کیسته پلی کیستیک دیگه انواع کیست تخمدان داریم پلی کیستیک هم یه ...

بخدا کیست پلی کیستیک معنی نمیده.

Pco خودش ب معنی پلی کیستیکه

خوبه كه ٦پريود بشي تموم بشه هم كم كم ضخامتش ميره بالاالان مشكلت چيه كه گريه ميكني

عجب صبری دارد این گربهء نفرین شدهء کره زمین💔به امید جهانی بدون جنگ پر از صلح و آرامش 🏳️ (♥️🧿🦋خدایا ممنونتم که همچین معجزه ای👼🏻 🤰🏼برای من رقم زدی،این حس خوب سهم من هم شد 👩🏼‍🍼🦋🧿 ♥️)
داری ؟ اینم یه نوع کیسته خدا نصیب هیچکسی نکنه فقط یه اندومتریوزی میفهمه چی میکشید

چرا مگه چطوریه؟

خوبه كه ٦پريود بشي تموم بشه هم كم كم ضخامتش ميره بالاالان مشكلت چيه كه گريه ميكني

مرض دارم

حتما

بخدا من خییییلی میترسم

اصلا دست خودم نیست

حالا دعوا نکنید😅😅

چش چش😅😅😅😍😍😍

نمیدونم شوهرم میگه  معجزست  نذر امام حسین کرده بود که چیزی نباشه  وقتی فهمید حاملم &n ...

حالا من حسین آقا نداشته باشم😂😂😂