2777
2789
عنوان

گیسوام.بیایید😢😢😢😢😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 3962 بازدید | 262 پست
یکی تو همین سایت انتی تی پی اوش 800 بود شش ماهه حامله بود، اینکه مثبته جالب نیست ولی اگه بقیه فاکتور ...

الحمدالله بقیش اوکیه 

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

سلام گیسو جون ضخامت اندومتر چیه اصن بچکار میاد؟ 

چهار ماه میشه که حال دلم خوب نیست، دلم گرفته، خانمای گل لطفا برای آرامشم وبرآورده شدن دو تا دعام که خیلی برام مهمن دعا کنید واگه میشه یه صلوات بفرستید 🌹ممنون

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

والا اینا نمیذارن ادم گریه کنه😅😅یه بنده خدا میگه گیسو ترس از علائم نازاییه؟😲😲😲تو اوج گریه مرده ...

ول کن این اراجیف رو جرا به حرف این واون گوش میدی عزیزم ؟

چهار ماه میشه که حال دلم خوب نیست، دلم گرفته، خانمای گل لطفا برای آرامشم وبرآورده شدن دو تا دعام که خیلی برام مهمن دعا کنید واگه میشه یه صلوات بفرستید 🌹ممنون

ا شما هم رفتی برای اقدام مگه؟ مبارکه گلی 

ضخامت اندومتر ینی ضخامت بافت رحم.

توی روزهای مختلف سیکل فرق می کنه.اگه کمتر یا بیشتر از حد طبیعی باشه احتمالا داروهای مورد نیاز خودشو داره

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))

من ماهی که میخواستم برای نی نی اقدام کنم،پری عقب افتاده بود، و چون سابقه دار بودم در این امر و صبر نداشتم و میدونستم آمپول پروژسترن هم برام به این زودیا تاثیر نمیکنه سرخود رفتم قرص استرادیول والرات خریدم که کمک کنه به ریزش دیواره رحم بعدش پری تشریف آوردن و همون ماهم نی نی خانوم

حالا توصیه نمیکنم که سرخود قرص بخورید ولی سعی کنید استروژنهای گیاهی مثل رازیانه رو یه مقدار بیشتر مصرف کنید ان شاالله تاثیر میکنه

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.

با شروع سیکل ضخامت آندومتر پایین هست و با افزایش روزها ضخامت بالاتر میره و همچنین مقدار هورمون پروژسترون افزایش پیدا میکنه تا زمانی که نزدیک پریود میشین در این زمان پروژسترون که در بالاترین سطح خودش بوده به یکباره کم میشه و مقدار استروژن بالا میره و در نتیجه دیواره رحم ریزش میکنه و پریود رخ میده، سیکل پریود هم که برای اقدام به بارداری و تخمک گذاری و ... لازم هست.

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.