2777
2789
عنوان

گیسوام.بیایید😢😢😢😢😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 3907 بازدید | 262 پست

وقتی پریود شدی گرمی زیاد بخور و برو اقدام چیزی نیس نترس فقط منتظر پریود باش فعلا

صدا میکنم ” تو ” را! این ” جانی ” که میگویی، جانم را میگیرد! نزن این حرف ها را! دل من جنبه ندارد...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گیسو جون ضخامت اندو یه چیز متغیره برای چی باید ضخیم باشه ؟تا سقط صورت نگیره رحم تو نیمه دوم سیکل ضخی ...

مرسی از اطلاعات خوبت

اینقدر گریه کردم که به سکسکه افتادم بینیم شده عین دلقکا

قرمز😥😥😥

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
ح  میشه راجب این عکس برام توضیح بدین البته ببخشیدا

شما همون کاری که گفتم بکن عزیزم

این عکس واسه تو مهم نیست😥😥😥

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
ای بابا گیسو جان این که مشکلی نیست البته حق داری منم قبل این که باردار بشم همش توهم داشتم که مشکل ن ...

ااا پس توام توهم داشتی؟

من همش فک میکنم آخر نازا میشم😐😐😐

وقتی پریود شدی گرمی زیاد بخور و برو اقدام چیزی نیس نترس فقط منتظر پریود باش فعلا

چشم حتما عزیزم

توام دعا کن قربونت برم

بیشتر بیا از خودت بهم خبر بده

منم آنتی تی پی اوم ۴۰۶ هست میگن اینجا باعث سقطه  دکتر گه دارو نداد  باعث سقط جنینه اینجا گ ...

یکی تو همین سایت انتی تی پی اوش 800 بود شش ماهه حامله بود، اینکه مثبته جالب نیست ولی اگه بقیه فاکتورای خود ایمنیت نرمال باشه این عدد مشکلی ایجاد نمیکنه

ااا مس توام توهم داشتی؟ من همش فک میکنم آخر نازا میشم😐😐😐

همش به شوهرم میگفتم اگه من نازا باشم چه کار میکنی من یه ساله ازدواج کردم از ترسم زود باردار شدم  

میشه یه صلوات برای ظهور اقا بفرستی ممنون دوستم
وای نترس تو مثل من نباش😥😥😥😥بعد سفر برو دکتر ۱ چکاب کامل بده اگر هیج مشکلی نداشتی با خیال راحت جل ...

گیسویی ینی ترس یکی ازعلاعمه نازاییه؟

من چاییم ک سرد میشه رو دور میریزم🍀حالا فک هرچقد سردترباشی جذاب تری..هه💎پناه💎
چیکارکنم گیسوجون؟

نوشتم اون بالا گلم

برو دکتر زنان

بگو میخوام چکاب قبل بارداری بدم

واست سونو و ازمایش مینویسه

همسرت هم آز اسپرم

اگه انشالله هر دو مشکلی نداشتین

با خیال راحت جلوگیری میکنید

ولی اگر مشکلی باشه مثلا میگه زودتر اقدام کنید

چشم حتما عزیزم توام دعا کن قربونت برم بیشتر بیا از خودت بهم خبر بده

حتما گلم..از ته دلم دعا میکنم مشکلت زودی حل بشه هرچند اصلا مشکلی نیس و خودت داری سختش میکنی

صدا میکنم ” تو ” را! این ” جانی ” که میگویی، جانم را میگیرد! نزن این حرف ها را! دل من جنبه ندارد...
گیسویی ینی ترس یکی ازعلاعمه نازاییه؟

ترس؟😲😲😲نههههه

میگم وسواس نداشته باش عزیزم