2777
2789

همه جوره خودمو سرگرم میکنم سه چهارتا کلاس و دانشگاه میرم ؛ اما برطرف کردن نیاز عاطفی خیلی مهمه بنظرم؛ کمبود عاطفه فکرکنم بیشترین فشار روحی و جسمی رو به آدم میزنه ؛ یکساله که طلاق گرفتم خیلی اذیت شدم نمیدونم چرا همه درها به روم بستن ؛ چقدرخوب بودم براکسی که ارزش نداشت ؛ امیدوارم آهم ازش نگذره ؛ تا آخرعمرم نفرینش میکنم اه مظلوم میگیرتش مطمئنم 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دردی ک منم دارم. 

نمیشه نتونستم بنظرم فقط باید مرد

چون از تنهایی بری با ی آدم بی لیاقت هم بدتره

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی
مواظب باش از تنهایی پناه به آدمی نبری که اشتباهات بشه دو تا مقصر تو رو میدونن

نه برام شده عبرت ؛ خیلی بی اعتمادشدم اصلا نمیتونم حتی بامردم ارتباط برقرارکنم ؛ لعنت بهش که هرچیز خوبو ازم گرفت همه باورها و اعتمادمو 

آره آفرین 

میخایی باهم دوست بشیم بریم بیرون  ی تایمی هم اینطوری بگذره.

من تهرانم شما کجایید

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی

ببخشش به خدا واگذار کن و فقط اون جوری که دوست داری باشی فکر کن و مرور کن تو ذهنت سن به سن سال اهمیت نده مرد دلخواهد بو ازدواج کن زندگی بساز 

ضرب المثال.🤩خدا آتش را به آدم اعطا کرد.انسان آن را با آب خاموش کرد.🤔  خدا عشق را به آدم داد.💝 انسان آن را با ازدواج خاموش کرد..🤔🤔🤔🤓💞💞💞