2777
2789

سلام بچه ها

حالا بگین چند تا دوستم دارین؟ تو نظرسنجی که گذاشتم چیزایی که خواستین یکی یکی اضافه میشه حالا هر روز نگین چی شد کی اضافه میشه چون زمان میبره

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar

لایک ها ارور میده نینی یار جون 

همه مشکل دارن ، همو درک کنیم ، ممنونم ♥️🌹باردار نیستم تیکر اشتباه برام اومده پاک هم نمیشه 😂 نی نی یار لطفا به بخش‌ فنی بگو آخه غیر باردارارو ریختیم تو باردارا اینجور نمیشه که😁

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از اولم نباید میومد ... 

ممنونم  خیلی اختلاف خانوادگی ها رو کم کردید

آدم باید ی جا داشته باشه بدون ترس سوالش بپرسه یا حرف دلش بزنه !

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

نی نی یار یک واقعا خیلییییی کم کاری میکنه

شما و نی نی یار س که کلا نیستین بعد بیست بار تگ میاین

همه چی ارور میده

گوگل سایت مشکل داره

حذف ویرایش لینک همشششش مشکله

ئه من کوردم له نه‌ته‌وه‌ی مردم روله‌ی کاوه‌ی اسنگرم❤️‍ من آنقد بزرگوار نبودم که از اهانت ها بگذرم ، اما سرانجام فراموش میکردم . و انکه گمان میبرد از اون بیزارم مبهوت میشد انگاه که میدید لبخند زنان به او سلام میکنم برحسب سرشتش عظمت روحم تحسینش را برمی انگیخت یا خفت منشم را خوار میشمرد غافل از اینکه علت رفتارم ساده تر از این حرف ها بود من حتی نامش را فراموش کرده بودم🙃        نه محبتشان قصریست نه نفرتشان قبری،نه لبخندشان تاجی،نه طعنه شان تبری، تو راه خویش برو بی نیاز از نگاه که تو پادشاهی حتی بی قصر و سپر .                                        بگذار دل اگر خواست مهر بفروشد یا خشم بریزد به هر رهگذری تو خود بشناس که ارزش تو نه به عشقِ ناپایدار است نه به نفرت عبوری🫠                                                 با کسیکه سعی میکنه تحقیرت کنه تا خودشو بالاببره بحث نکن اون خیلی وقته بی ارزشی خودشو فهمیده :) 

چه اهمیتی داره

خیلی وقته هیچ چیز ، حس خاصی رو به من القا نمیکنه

دشمنانت را فراموش کن...                                                                                            تنــــــــــــــها کسی که میتواند ما را به خاک سیاه بنشاند ... یک دوست بسیار قابل اعتماد است