2777
2789

سلام بچه ها

حالا بگین چند تا دوستم دارین؟ تو نظرسنجی که گذاشتم چیزایی که خواستین یکی یکی اضافه میشه حالا هر روز نگین چی شد کی اضافه میشه چون زمان میبره

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar

لایک ها ارور میده نینی یار جون 

همه مشکل دارن ، همو درک کنیم ، ممنونم ♥️🌹باردار نیستم تیکر اشتباه برام اومده پاک هم نمیشه 😂 نی نی یار لطفا به بخش‌ فنی بگو آخه غیر باردارارو ریختیم تو باردارا اینجور نمیشه که😁

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

از اولم نباید میومد ... 

ممنونم  خیلی اختلاف خانوادگی ها رو کم کردید

آدم باید ی جا داشته باشه بدون ترس سوالش بپرسه یا حرف دلش بزنه !

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

چه اهمیتی داره

خیلی وقته هیچ چیز ، حس خاصی رو به من القا نمیکنه

دشمنانت را فراموش کن...                                                                                            تنــــــــــــــها کسی که میتواند ما را به خاک سیاه بنشاند ... یک دوست بسیار قابل اعتماد است