2777
2789
عنوان

ب دادم برسیییین نمیدونستم متاهل هست

5073 بازدید | 171 پست

من با ی اقایی اشنا شدم بهم گفت از همسرش جدا شده

مجازی

اصلا هم ندیدمش

کلا مینالید از تنهایی و اینکه همسرش درکش نمیکنه

و دوسش نداره و اینا

میگف تنها زندگی میکنه

من بهش زنگ و پیام میزدم

حالا همسرش فهمیده و میخاد ازم شکایت کنه

من چنتا پیام دارم ک چن بار ب اون اقا گفتم رابطه ادامه ندیم

ایا پام گیره؟

ضمنا من ب اون اقا اوایلش گفتم متاهلم ک مزاحم نشه

ولی من واقعا حرفاشو باور کرده بودم

اما هیچ عکسی هم نداره ازم 

ولی پیامک زدم بهش مقصر شناخته میشنم؟

اون اقا تلفنی گفت مجرده  بعد فهمیدم الان ۲۰ روزه بچه ش بدنیا اومده 

لایک نکن هموطن🫡🥲🗿زندگی زیباست اما عادلانه نیست_هیچکسو قضاوت نکنید_دعا کنید من خوشبخت شم_

قضاوت نکنین من هنوز تو شوکم ک بچه ش تازه ب دنیا اونده

لایک نکن هموطن🫡🥲🗿زندگی زیباست اما عادلانه نیست_هیچکسو قضاوت نکنید_دعا کنید من خوشبخت شم_

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اسکرین پیامارو نگه دار دادگاه ارائه بده  

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

اون اقا مقصره شما برو زودتر شکایت کن

از چی شکایت کنم؟