2777
2789
عنوان

این خیلی بده؟ یا نه برعکس

257 بازدید | 13 پست

من همیشه اتفاقی بیافته ،به بدترش فکر میکنم و صبوری میکنم .اصلا در برابر اتفاقات بیتابی نمیکنم .

عصبی خیلی میشم کوتاه و گذرا ،فکر نکنید خیلی ملایم و مهربون و اینام .

ولی  در برابر حوادث زندگی صبورم.بی پول شیم میگم خدا روشکر سلامتیم .دستم بشکنه میگم خدا روشکر سرم نشکسته ،بچه دار نشدم گفتم خداروشکر همسرم خوبه .

بدی از همسرم ببینم میگم خدا وشکر فلان بدی رو نداره .

برادرم بی محلی کنه ،میگم باز خوبه ضررش نمی‌رسه و معتاد نیست .

یعنی برای هر ناراحتی یا کمبود یه توجیه میارم .

گاهی به دیگران که بیتابی میکنن این حرفارو میزنم ولی فکر میکنم بعضیا ناراحت میشن .گاها هم روحیه گرفتن .

مثلا یه اتفاقی برای خواهرم افتاده ،به دخترش گفتم به خواهر بگو که این اتفاق ممکن بود برای پسرش یا شما بیافته در اون صورت اون بیشتر اذیت میشد .صبوری کنه تا حل بشه .کلا چرا خواهرم اینقدر بی تابه از بچگیش ؟

حس میکنم دخترش ناراحت شد.

خودم گاهی فکر میکنم نکنه این رفتار از بی عاری هست تا صبوری  ولی بعد میگم همین باعث شده انواع و اقسام بیماریها رو مثل خواهرم نگیرم پس خوبه.نظر شما چیه ؟ 

لطفاً محترمانه بگید یه نتیجه گیری کنم

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
فقط خوشبحالت

احساس بی عاری و بی‌خیالی بهت دست نداد؟

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو زمین قانون جاذبه حکم میکنه به چیزای خوب فکر کن همیشه نمیگم خودتو گول بزن مثل این قانون جذبی ها که بشینم تو خونه فک کنم لامبورگینی م تو پارکینگ ولی بین بد و بدتر به خوب تر فک کن

من ارگ بم ُ خشت به خشتم متلاشی                             تو نقش جهان هر وجبت ترمه و کاشی

احساس بی عاری و بی‌خیالی بهت دست نداد؟

نه 

احساس کردم شما با خودت در صلحی 

خیلی خوبه

کائنات در جهت خوشبختی من پیش میره آمین🤍💫                          💚  ۱۴۰۴/۴/۴ 💚       
تو زمین قانون جاذبه حکم میکنه به چیزای خوب فکر کن همیشه نمیگم خودتو گول بزن مثل این قانون جذبی ها که ...

موضوع اینه اصلا به خوبتر فکر نمیکنم .فقط به بدتر فکر میکنم و شکر میکنم برای اوضاع کنونی 

موضوع اینه اصلا به خوبتر فکر نمیکنم .فقط به بدتر فکر میکنم و شکر میکنم برای اوضاع کنونی 

همین دیگه بین بدو بدتر فکر میکنی

من ارگ بم ُ خشت به خشتم متلاشی                             تو نقش جهان هر وجبت ترمه و کاشی

نه  احساس کردم شما با خودت در صلحی  خیلی خوبه

ممنون از دیدگاهت ‌

جمله زیبا و کلیدی ای بود .حسم بهش نزدیکه😍

همین دیگه بین بدو بدتر فکر میکنی

درسته ولی وقتی به خوبتر فکر میکنم غصه میخورم ،دلشوره میگیرم و خود خوری میکنم. سعی میکنم در زمان ذهنمو پراکنده کنم تا آرامش داشته باشم 

خیلی ام عالی اینطور خیلی بهتره تا حرص خوردن  مثل من که برای هر چیزی حرص میخورم و استرس دارم ن ...

قربونت عزیزم .ان شالله شما هم موفق باشی و دنیا به کامت باشه💕

سلام عزیز ببخشید اینجا پیام دادم و یکی از تاپیک‌ها دیدم که تعبیر خواب بلد بودید یه سوال داشتم من خواب دیدم که خواهرم یه خرگوش سفید داشت حالا میخوام بدونم تعبیرش برای منه که خواب دیدم یا خواهرم که خرگوش مال اون بود؟

ما مردم ایران عاشق هم هستیم. ما لایق بهترینهاییم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز