2777
2789
عنوان

حس ششمی نیست؟

54 بازدید | 14 پست

اگه هستی بگو آزمون فردام چطوره؟

دل ز تن بردی و در جانی هنوز درد ها دادی و درمانی هنوز،نامزد ندارم،امضای قبلیم برای قانون جذب بود‌مجردم و اکانتم قبلا یه مدت کوتاهی دست یکی دیگه بود.

اسونه .... برا رشته تجربی

قبول میشم؟ 

دل ز تن بردی و در جانی هنوز درد ها دادی و درمانی هنوز،نامزد ندارم،امضای قبلیم برای قانون جذب بود‌مجردم و اکانتم قبلا یه مدت کوتاهی دست یکی دیگه بود.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من حس ششمم قوی نیست زیاد ولی حسم گفت تجربیا اسونه براشون توعم بخونی قبولی  ولی نمرت زیاد نمی ...

والا خوندم علومه میترسم خراب کنم چندمیشه نمرم؟

والا خوندم علومه میترسم خراب کنم چندمیشه نمرم؟

اها من فک کردم دبیرستانی 

پس نهمی 

فکنم نهما کشوریه؟؟

زمان ما استانی بود

نمیدونم بین ۱۲ تا ۱۵ شاید بشی

ولی ی حسه ممکنه ۲۰ شی عزیزم

فقد ایترسو دور کن ع خودت

من حس ششمم قوی نیست زیاد ولی حسم گفت تجربیا اسونه براشون توعم بخونی قبولی  ولی نمرت زیاد نمی ...

بنظرت از کاری ک میخوام کنم نتیجه میگیرم؟؟

نمره عربیم بین چی میشه؟

بژی کوردستان😍♥️لطفا قبل از قضاوت کردن امضام رو بخونید،کاربری دست سه نفره،سه تادختر کوردخوشگل😌😜

اها من فک کردم دبیرستانی  پس نهمی  فکنم نهما کشوریه؟؟ زمان ما استانی بود نمیدونم بین ۱ ...

خیلی کمه خدایی زیاد خوندم نهم نیستم که بقیشون چی کلا قبول میشم ؟

چندمی عزیزم ک نهم دارین؟ نمیدونم من الان سرم درد میکنه مریضم تمرکز ندارم ممکنه اشتباه کنم

باشه مرسی عزیزم زودتر خوب شی ایشالا